Barcelona Startup Congress celebra la 2a edició el 23 i 24 de març

L'esdeveniment es retransmetrà exclusivament en 'streaming' a través de la web oficial del congrés i de forma gratuïta

Taula rodona sobre inversió al Barcelona Startup Congress del 2019 Taula rodona sobre inversió al Barcelona Startup Congress del 2019

Barcelona acollirà els pròxims 23 i 24 de març la segona edició del Barcelona Startup Congress (BSC), segons ha explicat el mateix òrgan organitzatiu en un comunicat. L’esdeveniment, impulsat pel grup de comunicació AMANO, es retransmetrà exclusivament en streaming a través de la web oficial del congrés. “Ara més que mai, Barcelona necessita esdeveniments d’aquestes característiques. La ciutat és per dret propi un dels principals hubs tecnològics d’Europa i ha de seguir mantenint el seu lideratge per molts anys més”, han explicat els cofundadors del congrés, Raimon Recoder i David Peris-Mencheta.

Barcelona Startup Congress ha organitzat una segona edició amb unes 12 hores de contingut i un programa amb noms com José Andrés, Chef amb base a Washington i portada a la revista Time el passat abril; Natalia Olson-Urtecho, exconsellera d'innovació de la Casa Blanca; o Ignasi Giralt, responsable de Revolut Espanya; entre d'altres.

Segons ha explicat l'organització, des d'aquest dilluns ja es pot accedir al registre per poder assistir a l'esdeveniment a distància, telemàticament i de forma gratuïta.

La primera edició del BSC es va celebrar el 2019, en format físic, amb la participació de més de 40 ponents i on van comptar amb la col·laboració d’organitzacions com Aigües de Barcelona o Start4Big. Durant l'any passat també es va involucrar en la creació de continguts per altres esdeveniments com BizBarcelona. El congrés compte amb el suport d’entitats i companyies com Revolut, Secpho, Ibercaja, Innomads o Institute For Futures (Valkiria).

Més informació
Sis startups de salut impulsen el sector en temps de pandèmia
Les startups protagonistes del 2020
Avui et destaquem
El més llegit