Caixabank premia les empreses turístiques innovadores i sostenibles

L'entitat té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través de la proximitat amb les companyies i negocis hotelers

L'hotel Sant Francesc de Palma L'hotel Sant Francesc de Palma

CaixaBank convoca la primera edició del premi CaixaBank Hotels & Tourism que reconeix la innovació, sostenibilitat i RSC de les empreses turístiques a tot Espanya, segons ha informat l'entitat en un comunicat. Aquest guardó neix amb motiu de l'aposta de CaixaBank pel mercat turístic i té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través de la proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

Més info: CaixaBank ven el 80% del negoci immobiliari a un fons estatunidenc

El premi CaixaBank Hotels & Tourism es desenvoluparà en dues fases, una regional i una altra nacional. En la primera fase el jurat seleccionarà 3 empreses, una per categoria, en cadascuna de les diferents direccions territorials. A la fase final, d'entre totes les empreses seleccionades, s'escolliran dues empreses guanyadores per cada categoria, que es donaran a conèixer a la pròxima edició de la Fira Internacional de Turisme (Fitur).

Les tres categories en les quals es divideix el guardó tenen a veure amb la innovació, la sostenibilitat i la Responsabilitat Social Corporativa (RSC). Aquest guardó té com a objectiu, doncs, "impulsar noves actuacions que ajudin a fomentar la millora i renovació de les empreses dedicades al turisme, sector estratègic per a Espanya. El turisme és un dels pilars de l'economia espanyola".

Més informació
Fitch millora el 'rating' de CaixaBank després de la sortida de Repsol
CaixaBank: set anys al rànquing més sostenible
Avui et destaquem
El més llegit