El calendari d'advent de cervesa

L'empresa francesa Saveur Bière substitueix les típiques xocolatines per 24 cerveses artesanes diferents

El calendari d'advent de cervesa de Saveur Bière
El calendari d'advent de cervesa de Saveur Bière

De calendaris d'advent n'hi ha de mil tipus: de xocolatines, de caramels, de maquillatge, de petits regals... i fins i tot de cervesa. Aquest últim és el que porta elaborant l'empresa francesa Saveur Bière des de l'any 2012. Es tracta d'un calendari d'advent que conté 24 cerveses artesanes diferents, una per a cada dia del mes de desembre fins Nadal.

El Berry Christmas, com l'ha anomenat la companyia francesa, inclou cerveses elaborades conjuntament amb un total de 31 cerveseries de 18 països d'arreu del món per oferir la varietat més gran d'aquesta beguda.

Des que Saveur Bière va començar amb aquesta iniciativa fa ara vuit anys, més de 100.000 fanàtics de la cervesa han comprat el Berry Christmas. Aquest any, el disseny del calendari ha anat a càrrec del dissenyador Sam Brewster, qui ha dissenyat un magatzem de cervesa com a recorregut del calendari.

A més, aquesta edició té la novetat que no se sap quin és el recorregut que s'ha de seguir cada dia, sinó que la casella ofereix tres pistes sobre el país d'on és la pròxima cervesa. L'empresa recomana obrir les caselles al matí i posar la cervesa a la nevera per poder-la beure freda després a la nit.

Els calendaris de cervesa es poden adquirir online a través de la pàgina web de la companyia i s'entreguen a casa.

Més Informació
5 claus per gaudir (de debò) de la cervesa
El canvi climàtic encarirà la cervesa
Paneres de Nadal més ‘trendy’
Avui et destaquem
Comentaris