Cellnex formalitza una nova operació a Polònia

La firma tecnològica ha tancat la compra Remer, referent de la connectivitat d'interiors

Exterior de la seu corporativa de Cellnex | Cellnex Exterior de la seu corporativa de Cellnex | Cellnex

Cellnex ha anunciat la finalització del procés de compra de Remer, una firma de Polònia que és especialista en el desenvolupament de connexions d’edificis i espais interiors. L’operació es va activar a principis de desembre. Uns mesos abans, a l’octubre, l’empresa de telecomunicacions va inaugurar una seu a Varsòvia. 

Ara bé, l’aposta forta de Cellnex per aquest país de l’Europa de l’Est va arribar l’any 2021 amb la compra del 99% de Polkomtel Infrastruktura, un moviment amb una inversió de 1.600 milions d’euros. La xarxa de Polkomtel està formada per uns 7.000 punts de telecomunicacions i una xarxa de fibra d'11.000 quilòmetres. Instal·lació que dona servei a la cobertura 4G i 5G. 

Cellnex va tancar els primers nou mesos del 2022 amb uns ingressos de 2.572 milions d’euros, una xifra que representa un increment d’un 46% respecte del mateix període de l’any anterior. Les dades procedeixen de les informacions enviades a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Actualment, el deute del grup supera els 17.000 milions.

Més informació
La CE adjudica a Cellnex sis projectes per impulsar el 5G
Cellnex compra més de 300 emplaçaments de la portuguesa NOS per 163 MEUR
Cellnex “connecta” les botigues de Bauhaus a Suècia
Avui et destaquem
El més llegit