Digi desplegarà 2.000 PoPs a les torres de Cellnex a Portugal

Cellnex ja ha cedit les primeres infraestructures per instal·lar els equips de l'operador mòbil als seus emplaçaments

El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínes | EP El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínes | EP

Digi i Cellnex Portugal han aconseguit un acord estratègic a llarg termini pel qual l'operador mòbil desplegarà 2.000 PoPs (Punts de Presència) als emplaçaments de Cellnex al llarg de tot el país, fins a finals del 2023. Cellnex ja ha posat a disposició de Digi les primeres infraestructures per instal·lar els equips de l'operador mòbil als seus emplaçaments.

En línia amb les importants inversions realitzades per Cellnex als 12 països on opera per facilitar el desplegament més ràpid i econòmic del 5G, Cellnex Portugal està invertint significativament a donar suport tant als operadors mòbils tradicionals com als nous operadors al mercat per a que puguin proveir millor cobertura i qualitat de servei de comunicacions mòbils als seus clients a tot Portugal.

"Aquest acord és una prova de la naturalesa pro competitiva del posicionament industrial majorista, neutral i independent de Cellnex, que permetrà a Portugal disposar d´un ús més racional des del punt de vista econòmic de les seves infraestructures de telecomunicacions", ha comentat Nuno Carvalhosa, Managing Director de Cellnex Portugal.

Àlex Mestre, Vice-Conseller Delegat de Cellnex, ha afegit que “es tracta d'una important oportunitat de creixement orgànic per a Cellnex i un exemple clar del paper de Cellnex en el suport a tots els nostres clients, en el desenvolupament dels mercats en els que operem i en la contribució al desenvolupament econòmic ia la cohesió territorial dels països on som presents”.

Més informació
Cellnex tanca amb pèrdues per l'augment del costos financers i les adquisicions
En marxa la segona edició del programa d'acceleració per a startups de la Fundació Cellnex
La UNED adjudica a Cellnex un projecte d'eficiència energètica
Avui et destaquem
El més llegit