La descàrrega elèctrica que substitueix el detergent

L'empresa vallesana Servipro presenta EcoFrog, un sistema que permet eliminar els productes químics de la llar

El sistema EcoFrog | Cedida El sistema EcoFrog | Cedida

Adéu als productes químics a la llar. Aquest és l'objectiu d'EcoFrog, una màquia pionera a l'Estat espanyol que, mitjançant una descàrrega elèctrica, permet rentar la roba i la llar sense fer ús de lleixius ni de detergents. 

El sistema, creat per l'empresa vallesana Servipro, produeix una descàrrega elèctrica que transforma l'oxigen en ozó o, altrament dit, oxigen actiu. D'aquesta manera, s'obté un desinfectant natural, ecològic i eficient i s'evita l'ús de productes químics que poden tenir efectes nocius sobre la salut. EcoFrog s'instal·la a la rentadora i s'activa al fer-ne ús. 

EcoFrog front on 2

Gràcies a aquest nou sistema, es redueix el risc de contraure malalties de pell com la psoriasi, aparició d'èczemes, pell atòpica o al·lèrgies, segons informen en un comunicat. Per això, l'empresa recomana EcoFrog principalment per a llars amb persones més vulnerables com són bebès, nens o la gent gran. Així mateix, el producte també contribueix a millorar el medi ambient, ja que no s'han de comprar contínuament productes de neteja que generalment vénen en envasos de plàstic. 

L'empresa de Sant Cugat del Vallès ha presentat aquest sistema innovador aquest cap de setmana durant la Fira Fes-Salut de Sabadell. 

Més informació
Un servei de neteja 2.0
Una Mary Poppins a casa
Wannajob, l'app de les petites tasques
Avui et destaquem
El més llegit