El Digital Enterprise Show repetirà a Madrid

La trobada sobre digitalització se celebrarà al mes de maig del 2017 aprofundint en el concepte de Digital Maturity

El Digital Enterprise Show (DES2017) celebrarà la seva segona edició al maig del 2017. La fira tornarà a Madrid (IFEMA) els pròxims 23, 24 i 25 de maig, amb l'objectiu de convertir a Madrid en la capital mundial de la transformació digital. Serà una edició marcada per l'obstinació de l'organització a ajudar a identificar l'estat de digitalització que tenen les empreses respecte als game-changers que lideren el mercat en cada indústria, a través del que denominen el Digital Maturity Journey. I al mateix temps, presentaran totes les solucions tecnològiques que estan impulsant la transformació.

Si en 2016 les solucions com la Ciberseguretat, el Cloud, la Internet de les Coses, el Social Business, el Digital Màrqueting o el Big Data han acaparat l'atenció, s'espera que en 2017 s'incorporin el Machine Learning, la Supercomputació, el Blockchain o la Intel·ligència Artificial, entre altres. "Impulsar un pla nacional digital per a Espanya a través de la creació del Ministeri per a l'Agenda Digital no és més que una excel·lent notícia per a la nostra indústria, ja que només aquells que s'anticipin i abracin la digitalització seran capaces de competir en una economia cada vegada més globalitzada. La nostra enhorabona al Ministre Álvaro Nadal per assumir aquest repte, doncs, estem segurs que la digitalització serà el veritable motor de creixement i competitivitat de l'economia espanyola en els pròxims anys" comenta Albert Planas, director general de Digital Enterprise Show.

DES2017 té un marcat caire internacional amb el qual donar suport a l'Agenda Digital Europea que proposa la Comissió Europea, que ja va posar de manifest en la seva primera edició, i pel qual realitza una clara aposta en la segona. L'esdeveniment, que preveu reunir en la seva segona edició a més de 18.000 professionals de 40 nacionalitats diferents, està actualment realitzant un roadshow internacional que li ha portat a Regne Unit, Irlanda, França, Israel, Portugal i Suècia, entre altres països.

Les novetats de DES2017
La segona edició de Digital Enterprise Show se centrarà en el concepte Digital Maturity aportant tres itineraris diferents que ha de seguir l'empresa segons el nivell de maduresa digital des d'on parteixi en el seu procés de transformació. "Aquest any pretenem anar un pas més enllà en la nostra proposta formativa. Per això, hem volgut introduir el concepte de Digital Maturity, amb el qual les empreses poden determinar on estan actualment en el procés de transformació digital, i quins són els passos futurs a donar" comenta Lluis Altés, director del congrés Masterminds Congress.

DES2017 reunirà 450 speakers internacionals en matèria de Lideratge Digital, Ciberseguretat o Big Data i Analytics, o sobre les tecnologies que estan venint com Blockchain o Robotics, en el marc del Masterminds Congress. El congrés explicarà també amb 12 fòrums verticals en els quals es debatrà sobre l'estat del sector en transformació digital, els reptes als quals s'enfronten i les millors pràctiques i solucions per afrontar el procés. Els sectors representats són: Banca, Assegurances, Mitjans de comunicació i Entreteniment, Automoció, Turisme i Hotels, Ciutats i Sector Públic, Retail,Salut i Farmacèutic, Indústria 4.0, Logística, Telecomunicacions i Energia i Béns de Consum.

Al costat d'això, el Masterminds Congress es completa amb fòrums professionals dedicats a perfils i àrees clau en el procés de transformació digital, que durant els tres dies comptaran amb debats i ponències de forma ininterrompuda.

Suècia, país convidat
La segona edició de Digital Enterprise Show compta amb Suècia com a país convidat, una potència en innovació i tecnologia europea, que actualment està liderant la transformació digital a Europa.

Avui et destaquem
El més llegit