• Innovació
  • El Madrid Fusió premia la innovació de Torrons Vicens

El Madrid Fusió premia la innovació de Torrons Vicens

L'empresa rep el premi al Disseny i Innovació Tecnològica per l'originalitat i qualitat de la seva capacitat creativa, concretament pel nou torró de gintònic

    Els torrons són el producte estrella dels pastissers al Nadal
    Els torrons són el producte estrella dels pastissers al Nadal
    EFE
    02 de Febrer de 2015
    Act. 02 de Febrer de 2015
    La firma d'Agramunt (Urgell) Torrons Vicens ha guanyat el Premi al Disseny i Innovació Tecnològica que s'ha concedit en el marc de la XIII edició de la cimera internacional de gastronomia Madrid Fusió, ha informat l'empresa lleidatana. El guardó suposa un reconeixement al fort caràcter innovador d'aquesta companyia, que cada any sorprèn el consumidor amb productes nous i trencadors. 

    Aquesta empresa elabora torró des del 1775 seguint els mètodes tradicionals dels mestres torroners del municipi i "els últims anys ha demostrat la seva capacitat per conjugar la tradició i la innovació de manera sorprenent, creant nous productes, textures i sabors que li ha valgut ser mereixedora d'aquest prestigiós premi", afegeix.

    La Institució Firal de Madrid (IFEMA), on se celebra Madrid Fusió, ha lliurat el guardó al representant de l'empresa turronera, Jaume Juvell, qui ha expressat la seva gratitud davant una nombrosa audiència.

    Apostar per productes trencadors
    En concret, el premi reconeix l'originalitat i qualitat de l'última creació de Torrons Vicens, el torró de gintònic, amb el qual l'empresa aposta per la tendència del moment amb un producte elaborat amb trufa de ginebra, llima i xocolata fizzy sobre una base dolça i melosa de xocolata blanca.

    El torró de gintònic forma part de la línia Natura by Albert Adrià, que Torrons Vicens va crear el 2013 juntament amb el prestigiós xef, i que inclou d'altres torrons originals com el Trepitjada Lunar, Pinya Colada, Gerd o Arrels, alguns d'ells inspirats en les postres d'el Bulli.

    El premi lliurat reconeix les millors propostes creatives i tècniques aplicades a la cuina, presentades en un fòrum en el qual es donen cita cada any empreses i xefs internacionals, que donen a conèixer les últimes tendències i idees per al desenvolupament de negocis dins del món de la gastronomia.