Ferrovial i Meliá Hotels, guardonats al DES2016

La fira entrega els primers European Digital Mindset Awards a Federico Flórez i a la cadena hotelera mallorquina

La trobada internacional sobre transformació digital Digital Enterprise Show (DES2016), que se celebra a Madrid, ha reconegut en la primera edició dels premis European Digital Mindset Awards al directiu de Ferrovial Federico Flórez i a Meliá Hotels.

L'entrega es va produir en el transcurs d'un sopar de gala celebradt als Jardins de Cecilio Rodríguez al Parc del Retiro de Madrid.

Els European Digital Mindset Awards reconeixen les propostes més innovadores que ofereixin un enfocament disruptiu en Customer Experience i Gestió de les TIC, o que presentin nous models de negoci digitals.

Valors com la innovació, el lideratge, la disrupció o l'estratègia han estat valorats pel jurat internacional, format per Daniel Newman, de Broadsuite Mitjana Group; Beatriz García Quismondo, de Womenalia; Michael Krigsman, de Cxo Talk, i Andrés Vega, Digital Champion for Spain de la Comissió Europea.

Després d'avaluar les més de 150 candidatures presentades procedents de 26 països, el jurat ha premiat al CIO de Ferrovial, Federico Flórez, en la categoria de millor líder executiu de 2016, que reconeix al directiu que millor està liderant la transformació digital de la seva companyia.

Han resultat finalistes Gonzalo Cortázar, de Caixabank, així com Enrique Sánchez de León, d'Associació per al Progrés de l'Adreça, i Manoj Jain, de Bankai Group of Companies.

Meliá Hotels ha estat reconegut amb el premi a la millor empresa en transformació digital com la companyia que millor ha executat el canvi del model de negoci tradicional al negoci digital o que millor hagi combinat tots dos models. Han quedat finalistes en aquesta categoria Banc Sabadell, Grup Losepan i Iberia Express.

Fernando Almaraz, de la Universitat de Salamanca, ha estat guardonat amb el Premi al millor treball periodístic en transformació digital per ser l'autor de la peça periodística que millor mostra l'impacte de la transformació digital en una indústria o en una regió concreta. Els finalistes en aquesta categoria han estat Elena Arrieta, d'Expansión; Gil Press, de Forbes, i Alberto Iglesias Fraga, de El Mundo.

Improove Search ha resultat guanyador del Premi a la millor campanya digital basada als canals i plataformes digitals aconseguint els millors resultats durant 2015. Els finalistes en aquesta categoria han estat TWBA i beagency.

El Premi a la Startup més disruptiva ha recaigut en Spotcat pel seu gran impacte en el seu sector gràcies al seu model de negoci i que gran projecció en els propers anys i han resultat finalistes CyberPoints, Kidsy i Exovite.
Avui et destaquem
El més llegit