Fluidra s'alia amb el Barcelona Tech City

La multinacional de piscines es converteix en 'corporate partner' de l'associació d'emprenedors

Josep Tura, open innovation a Fluidra; Miquel Martí, CEO del Barcelona Tech City; i David Tapias, director de LAB i EMEA R&D de Fluidra | Cedida Josep Tura, open innovation a Fluidra; Miquel Martí, CEO del Barcelona Tech City; i David Tapias, director de LAB i EMEA R&D de Fluidra | Cedida

Fluidra ha signat un acord de col·laboració amb el Barcelona Tech City. La multinacional de piscines i wellness s'ha convertit en corporate partner de l'associació d'emprenedors, una aliança que permetrà a la companyia apropar-se a l'ecosistema de startups i desenvolupar solucions innovadores. 

Segons el director de LAB i EMEA R&D de Fluidra, David Tapias, "l'aliança amb Barcelona Tech City ha de facilitar l'accés a nou talent, a noves maneres de fer les coses i solucions innovadores que ens han d'ajudar a tot el sector de la piscina a adaptar-nos als canvis trepidants que estan passant i que passaran”.

D'altra banda, el CEO del Barcelona Tech City, Miquel Martí, considera que la incorporación de Fluidra como a corporate partner “ens situa com a gran aliat per ajudar a través del nostre ecosistema a la transformació de grans empreses del teixit industrial. Fluidra és una companyia líder amb vocació innovadora i visió global les àrees d'interès de les quals, com la salut i l'esport, ens permetran estendre ponts amb startups i altres companyies de l'ecosistema”.

Fluidra s'afegeix a una llista de corporate partners entre els quals també hi ha Also, Beko, Desigual, CBRE, Savills Aguirre Newman, Saba, Ogilvy, Roca Junyent o Hays. 

Més informació
Barcelona Tech City i la Fundació Catalunya Cultura s'alien per més cultura al sector tecnològic
Cares noves a la direcció del Barcelona Tech City
Avui et destaquem
El més llegit