El Tech Spirit impulsa la dona tecnòloga

Barcelona acull la presentació de Impulse4Women, nova plataforma que connecta la dona emprenedora amb el món inversor

Presentació de Impulse4Women en el Tech Spirit Barcelona | Cedida Presentació de Impulse4Women en el Tech Spirit Barcelona | Cedida

Coincidint amb l'esdeveniment TechSpirit Barcelona que s'està celebrant del 24 al 26 de febrer a Barcelona, s'ha presentat oficialment Impulse4Women, una associació sense ànim de lucre que connecta dones emprenedores en tecnologia i/o projectes d'impacte social amb inversors i empreses a escala global. Impulse4Women és una iniciativa cofundada per Taryn Andersen, membre del Jurat de EIC SME program en la Comissió Europea, directora de Relacions amb Inversors en Telegraph Hill Capital Venture Capital, amb l'objectiu de canviar el paradigma de la dona en l'ecosistema emprenedor i la seva relació amb el món inversor.

El projecte té dos models: un online, a través d'una plataforma matchmaking, i l'altre offline que ajuda organitzacions públiques i privades a donar contingut als seus esdeveniments per mitjà de la seva base de dades. La plataforma compta ja amb el suport d'inversors de diversos països i de companyies com HP, a més d'organitzacions públiques els valors i els objectius de diversitat de les quals estan totalment alineats als de Impulse4Women.

La proposta pretén canviar el paradigma de la dona en l'ecosistema emprenedor i la seva relació amb el món inversor 

La cloenda ha comptat amb l'anunci de la Comissió Europea del EU Prize for Women Innovators, que va ser llançat l'11 de febrer amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència. La setena edició d'aquest guardó està oberta fins al dimarts 21 d'abril, data límit per aplicar. El concurs està obert a totes les dones de la Unió Europea i dels països associats al projecte Horizon 2020 que siguin fundadores o cofundadores d'una companyia d'èxit i que aporten innovació al mercat.

L'acte s'ha celebrat aquest dimarts a la sala Cònsuls de la Llotja de Barcelona, inaugurat per Francisco Polo, Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora, que ha donat suport a l'inici d'aquest projecte dirigit a les dones emprenedores en tecnologia i als projectes d'impacte social. Durant l'esdeveniment, la seua fundadora ha presentat també a alguns dels membres del consell d'aquesta associació, entre elles Maria Ángeles Leónfounder i CEO de Open Value Foundation; Victoria Hernández Valcárcel, consellera de CaixaBank Payments; Laureen Cook, executiva de TMT Satellite i Inversió i Oscar Sala The Collider Director en Mobile World Capital Barcelona.

Més informació
Gamelab, videojocs, cultura, dones i catalanitat
Barcelona dóna veu a dones emprenedores amb projectes sostenibles
Avui et destaquem
El més llegit