Les 10 apps més cares del món

Pagaries 2100 euros per veure pedres precioses? Aquest és el preu d'una de les aplicacions amb els preus més elevats de les botigues d'Android i iOS

Els usuaris poden arribar a pagar 2000 euros per descarregar-se una app
Els usuaris poden arribar a pagar 2000 euros per descarregar-se una app

Quan Apple va introduir l’AppStore en els seus dispositius iOS, va canviar el paradigma en diversos aspectes. D’entrada, va posar al mateix nivell a programadors independents i grans empreses de software, quedant palès que, en moltes ocasions, un desenvolupador amb una bona idea pot triomfar més que una gran multinacional.

D’altra banda, l’AppStore ens va acostumar –als usuaris– que el contingut de qualitat calia pagar-lo. I a partir de microcompres de menys d’un euro, ens hem acostumat a pagar per aplicacions, música, vídeo o llibres.

No obstant això, la gran majoria d’apps que comprem no passen dels 3 euros. Us heu preguntat mai quines son les aplicacions més cares que hi ha a les botigues d’Apple i Android? Aquí les teniu.

Android

Super Color Runner: 100 €

Aquest és, segurament, un dels jocs més cars a Google Play. Es tracta d’un joc infinit en el qual hem d’aconseguir arribar com més lluny millor canviant entre quatre carrils de colors diferents.

Veient la simplicitat del joc i el baix nivell dels seus gràfics, no és d’estranyar que les estadístiques de descàrrega de l’app indiquin que només cinc persones a tot el món han pagat el que costa comprar-la.

Zollinger's Atlas of Surgical Operations: 244,99 €

Aquesta aplicació explica com dur a terme alguns procediments de cirurgia. És cara, sí, però molt més barata que estudiar la carrera de medicina.

Im Rich$: 349,99 €

Comencem a arribar a nivells surrealistes. Aquesta aplicació serveix únicament per demostrar un estatus social. No fa absolutament res. Després de pagar els gairebé 350 euros que costa, en obrir-la, simplement mostra la imatge d’un diamant en pantalla.

Us sembla una estupidesa? Doncs unes 500 persones l’han comprat fins ara.

The Most Expensive App: 350 €

Aquesta app és molt similar a l’anterior. Costa un cèntim més i fa excatament el mateix, mostrar un diamant en pantalla. Així doncs, si voleu demostrar que sou realment rics... per què no comprar les dues?

Abu Moo Collection: 2.100 €

Es tracta d’un paquet de 6 aplicacions –a 350€ cadascuna– que simbolitzen sis pedres precioses diferents. Què fan? Res més que mostrar cada pedra a la pantalla del vostre dispositiu Android.

iOS

DDS GP Yes! 599,99 €

Es tracta d’una aplicació pensada per ajudar els dentistes a explicar els tractaments i afectacions bucals als seus pacients. L’app inclou tota una sèrie de fotografies, il·lustracions, infografies i pistes d’àudio dissenyades per servir de suport a les explicacions del doctor.

Així doncs, si veieu que el vostre dentista us il·lustra la vostra propera càries amb un iPad, és possible que hagi pagat 600 € per fer-ho.

CyberTunner 999,99 $

Saltem de sector: aquesta app és un afinador de pianos i altres instruments.

El més curiós del cas és que pagar els pràcticament 1.000 dòlars que costa –l’app no està disponible a Europa–, no dóna accés a totes les seves funcionalitats, sinó que per accedir a la versió premium cal adquirir una subscripció anual.

AppCash 1099,99 €

Segur que algun cop, en algun restaurant o bar, heu vist com enlloc de caixa registradora fan servir un iPad. AppCash és precisament això, un TPV capaç d’imprimir en impressores de ticket de diverents marques.

iVIP Black 1099,99 €

Finalment arribem al luxe. Aquesta aplicació permet als seus usuaris accedir a establiments i serveis exclusius arreu del món. Els curadors de l’aplicació s’encarreguen de seleccionar hotels, restaurants, estilistes o fins i tot vols, que disposin d’upgrades exclusius per als seus usuaris.

Si ara mateix no us va massa bé gastar-vos els diners que costa, podeu descarregar gratuïtament iVIP Red, una versió gratuïta que us permetrà veure allò que us esteu perdent.

Ignition 1099,99 €

El més curiós d’aquesta aplicació és que, fins i tot amb el seu preu, disposa de 678 valoracions de cinc estrelles a l’AppStore.

Ignition és un software que permet accedir remotament a l’ordinador de casa o de l’oficina des del telèfon mòbil o tauleta.

Més informació
Com generen negoci les apps?
Les claus darrere el nou iPhone X
Apps per fer exercici a la feina
Les 6 millors apps per tornar a l'escola
Avui et destaquem
Comentaris