Les millors apps per disfressar-se

El Carnaval arriba també al digital amb aplicacions mòbils que omplen de màscares la pantalla de l'usuari

Algunes aplicacions aconsegueixen resultats vertaderament divertits Algunes aplicacions aconsegueixen resultats vertaderament divertits

Quan arriba el Carnestoltes, el món es divideix en dos: els que els agrada disfressar-se, i els que no. Per descomptat, aquests dos grans grups de gent es divideixen en d’altres de més petits, que van des dels fanàtics de la caracterització fins als que la desprecien totalment. No obstant això, per aquells que es troben en un punt mig i que potser volen limitar la seva aparició al món virtual, a VIA Empresa us hem preparat un recull d’aplicacions per disfressar-vos... virtualment.

Snapchat

Com a pionera en aquest camp, li pertoca el privilegi de ser la primera. Ja fa temps que Snapchat, l’aplicació de missatgeria per a millennials –que poc a poc va caient en l’oblit–, va incorporar màscares virtuals als seus missatges de vídeo, que ens permetien convertir-nos en una infinitat de personatges.

Per accedir-hi, n’hi ha prou amb que poseu la càmera en mode selfie i mantingueu premut el dit sobre la vostra cara per a que apareguin les diferents opcions de transformació. I mireu-ho sovint, que van canviant!

snap

Un cop feta la foto o el vídeo, no cal que l’envieu a ningú, podeu tocar el botó de desar que hi ha a la part interior esquerra.

Instagram

Després que Instagram afusellés els Stories de Snapchat, va arribar el torn de les màscares. Ara, quan obriu la càmera per fer un story i toqueu la petita icona amb la forma d’una cara. A partir d’aquí, el funcionament és pràcticament igual que el de Snapchat, podeu anar mirant les diferents opcions.

I igual que en el cas anterior, a la part inferior esquerra de la pantalla teniu una icona per desar la vostra creació, en cas que preferiu enviar-la per Whatsapp enlloc de publicar-la.

MSQRD

El cas d’aquesta aplicació –adquirida per Facebook– és diferent de les anteriors, doncs la seva única funcionalitat és la d’afegir màscares o disfresses a la imatge de la càmera. En aquest sentit doncs, és molt més senzilla de fer servir que les anteriors, doncs n’hi ha prou amb obrir-la i seleccionar el filtre que volem.

Un cop feta la foto o vídeo, aquesta es desarà automàticament al carret del telèfon. Això si, ha caigut una mica en desgràcia i malauradament els filtres estan força desactualitzats.

msqrd

Snow 

Aquest Snapchat xinès –o Selfie app, com s’autodefineix– és força desconegut a casa nostra, tot i que aquest any ha aconseguit 50 milions de dòlars d’inversió de SoftBank. A més de diferents eines de retoc d’imatges dedicades a fer-nos semblar més guapos –o, fins i tot, més occidentals– i un sistema de missatgeria, compta amb una autèntica infinitat de cares, màscares i efectes que s’actualitzen a una velocitat que fa difícil provar-los tots.

No obstant això, si teniu temps i us hi entreteniu, n’hi ha d’absolutament genials.

SNOW

Més informació
Whatsapp copia Instagram, que copia Snapchat
Spectacles, les ulleres amb càmera d'Snapchat
Espanya, al top 5 dels 'stories' d'Instagram
Avui et destaquem
El més llegit