Mango i IESE s'alien per crear una acceleradora de startups de moda

El projecte suposarà una inversió de 3 MEUR i contempla la participació a més de 50 empreses a mitjà termini

Mango i IESE s'alien per crear una acceleradora de startups de moda | Cedida Mango i IESE s'alien per crear una acceleradora de startups de moda | Cedida

Mango, un dels principals grups d'Europa de la indústria de la moda, ha anunciat la creació d'una acceleradora de startups de moda en col·laboració amb l'escola de negocis IESE. Mango StartUp Studio té com a objectiu potenciar la innovació a la companyia, detectar noves oportunitats de creixement i participar en el desenvolupament de noves tecnologies o models de negoci.

Les companyies seleccionades seran d'àmbit europeu i hauran de trobar-se principalment en fases inicials de desenvolupament o comptar amb un producte llançat recentment. L'acceleradora de Mango comptarà amb un pressupost de tres milions d'euros i preveu la inversió a més de 50 empreses a mitjà termini.

Segons el CEO de Mango, Toni Ruiz, “la nova acceleradora permetrà a Mango conèixer de primera mà l'ecosistema de startups, establir contactes amb els principals players del sector i valorar les tendències i les noves tecnologies disruptives arribant a desenvolupar casos reals juntament amb les start-ups, ja sigui per l'alt valor que puguin aportar com pel potencial futur”.

Avui et destaquem
El més llegit