Un manual per fer joguines DIY

L’editorial Coco Books presenta dos manuals amb les instruccions per crear un garatge i una cuina de cartó

La cuina DIY de cartó que es pot construir amb el llibre de Coco Books La cuina DIY de cartó que es pot construir amb el llibre de Coco Books

La sostenibilitat ja és present en molts àmbits, i també en el de les joguines. Amb la gran quantitat de paper i cartó que llancem a la brossa cada dia, per què no reutilitzar-lo per crear joguines? A part que s’aprofiten materials reciclats, també s’ofereix la possibilitat d’allunyar-se de tanta tecnologia i fomentar les manualitats entre els més petits de la casa. Això és el que ofereixen els llibres de Coco Books, un manual d’instruccions per construir el teu propi garatge i cuina de cartó. Regals sostenibles i DIY, una moda a la qual també s’han apuntat els Reis d’Orient.

La col·lecció de llibres DIY, que de moment compta amb els llibres Cuina DIY i Garatge DIY, ofereix instruccions detallades sobre com construir les teves pròpies joguines. En el primer s’explica com crear una cuina amb forn i fogós i agregar accessoris i altres complements amb l’ajuda d’adhesius, mentre que en el segon es pot dissenyar un garatge i taller mecànic i afegir detalls com una gasolinera, panells fotovoltaics o un punt de càrrega de vehicles elèctrics.

 

El llibre DIY de cuina
El llibre DIY de cuina

Els manuals, que estan a la venda per 9,50 euros, fomenten la creativitat i el consum responsable entre els nens en reutilitzar i reciclar cartó.

Més info: Minimakers, robots de cartó muntats per nens

Dues opcions sostenibles i ecològiques a la qual també es sumen els robots de Minimakers. Es tracta de joguines dissenyades també a partir del seu propi packaging. I és que les caixes de cartó tenen moltes possibilitats de joc.

Més informació
Els Reis d'Orient s’apunten al DIY
Joguines 'made in' Catalunya
Diset, el joc de reflotar empreses
Delso: "La joguina del futur ha de deixar als nens ser nens"
Avui et destaquem
El més llegit