MoreApp, l'estalvi en paper, diners i temps

La companyia holandesa arriba a Barcelona per treballar amb les empreses espanyoles i donar servei a l'Amèrica del Sud

Acabar amb els formularis de paper, costosos i mediambientalment poc sostenibles és el propòsit de MoreApp, empresa d'origen holandès que obrirà una nova seu a Barcelona per oferir solucions a les empreses catalanes, espanyoles i començar a obrir noves fronteres amb Amèrica del Sud.

MoreApp ha desenvolupat una eina de captura de dades sobre localitzacions que permet digitalitzar qualsevol formulari de negoci de paper. Actualment, hi ha més de mil empreses o organitzacions, entre les quals es troben Tom Tom, Heinz i Scania, que utilitzen la plataforma cloud de MoreApp per realitzar inspeccions, ordres de treball, enquestes i d'altres mitjançant smartphones i tablets.

MoreApp ha detectat un canvi de xip de les empreses catalanes i espanyoles que mostren una predisposició per apostar per una oficina sense papers. Per aquest motiu han decidit fer el salt a Barcelona de la mà d'Arnau Abadal, jove emprenedor llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses.

La tecnologia de MoreApp permet estalviar en paper, diners i temps, i per tant, dóna l'oportunitat a les empreses d'incorporar en els seus valors corporatius conceptes com la sostenibilitat. Els formularis digitals són molt més intel·ligents que els formularis de paper. D'aquesta manera, s'elimina el risc de pèrdua de documents, de formularis incomplerts o erronis, de costos d'impressió i compra de paper i es guanya eficiència en els processos empresarials.
Avui et destaquem
El més llegit