La Nespresso de les begudes alcohòliques

La startup The Issimo Fruit Family llança al mercat unes càpsules de sabors reciclables per combinar amb diferents begudes alcohòliques

El pack amb càpsules d'Issimo | Cedida El pack amb càpsules d'Issimo | Cedida

Càpsules de sabors per a begudes alcohòliques. Això és el que ha creat la startup catalana The Issimo Fruit Family, que té per objectiu que qualsevol persona es pugui crear “un combinat a casa, molt gustós i que li doni molta més vida al vermut, la ginebra o el cava que es vulgui prendre”, explica Enric Martori, fundador i director de l’empresa.

El sistema és senzill i, com explica Martori, “només es tracta d’escollir la beguda que et vingui de gust, triar una o dues de les càpsules creades per aquell còctel, obrir-les i bolcar-ne el contingut”. Un cop barrejat ja es disposa d’un nou combinat. Ràpid, còmode i senzill. “Facilitem la creació de combinats gustosos amb l’afegit que ningú necessita instruments específics, ni cap màquina”, aclareix el director de la startup.

A banda d'això, l'empresa també ha tingut en compte que les càpsules fossin reciclables. “Estan fetes amb PET, així que han d’anar al contenidor de color groc, el d’envasos”. Són més fàcils de reciclar “ja que altres càpsules tenen una part orgànica i una metàl·lica que dificulta molt el seu reciclatge”. 

Per ara han creat càpsules per combinar amb diferents begudes com la ginebra, el rom, el cava, el vi, el vodka, la cervesa, el whisky i el vermut. “A cada caixa de càpsules s’indica amb quina beguda combinen millor, però animem a les persones a experimentar i barrejar càpsules i begudes perquè les combinacions són quasi infinites”, explica Martori.

Avui et destaquem
El més llegit