Skitude, el Facebook dels esquiadors

L'aplicació permet als amants de l'esport de neu compartir quilòmetres recorreguts i fotografies de la seva pràctica

Des de fa algunes temporades, les aplicacions específiques per a esquiadors s'estan imposant en el món de la neu. No es tracta només de tenir accés ràpid a la informació bàsica de les estacions d'esquí com la predicció meteorològica, els gruixos de neu, la compra de forfets o consultar les webcams, avui dia l'usuari cerca un valor afegit en aquest tipus d'aplicacions.

És en aquest context en què Skitude s'ha convertit en proveïdor per a les estacions d'esquí en l'àmbit mundial, ja que intenta cobrir totes les seves necessitats i les de l'usuari final i dóna forma a una plataforma social en la qual els esquiadors poden compartir els quilòmetres esquiats, les fotografies de la jornada i crear un perfil propi amb totes les seves estadístiques.A més els usuaris també poden competir en els reptes que proposen, entrar en rànquings, i aconseguir grans premis fent el que més els agrada.

Una app entre 20
L'aplicació d'esquiadors per a esquiadors Skitude App va néixer el 2012
com una aplicació gratuïta per als amants de l'esquí que combinava la passió per l'esport blanc i les noves tecnologies. I no és la única, ara com ara hi ha nombroses aplicacions compatibles i milers d'usuaris enganxats.

L'equip que està darrere del projecte està format per 14 persones, i des de la seva oficina central als Pirineus i les seves dues delegacions al sud de Londres i Els Andes dóna suport a la comunitat i a les prop de 50 estacions que treballen de forma directa amb ells en set països diferents: Espanya, Andorra, Xile, Argentina, França, Itàlia i Eslovènia.
Avui et destaquem
El més llegit