Tech&Play trasllada les experiències tecnològiques del MWC al Teatre Lliure

La iniciativa apropa per primer cop propostes del congrés a la ciutadania i espera rebre fins a 5.000 persones

Una noia juga en el primer dia d'obertura del festival Tech&Play al Teatre Lliure | ACN Una noia juga en el primer dia d'obertura del festival Tech&Play al Teatre Lliure | ACN

Obre portes al públic el festival Tech&Play, una iniciativa de la fundació Mobile World Capital que trasllada per primer cop les experiències tecnològiques de la fira mundial de mòbils, el Mobile World Congress (MWC) a un espai públic. Entre divendres i diumenge, petits i grans podran acostar-se al Teatre Lliure per gaudir d’una trentena d’activitats com ara la ruta sensorial ‘Feel The Technology’, formada per cinc experiències gamificades que inclouen un tast immersiu de bombons elaborats pels germans Roca. L'organització espera rebre fins a 5.000 persones, molts dels quals seran nens, aprofitant la proximitat de l'esdeveniment al saló de l'ensenyament.

L'espai ha estat inaugurat per la delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, la secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat, Gina Tost, la tinent d'alcalde d'Agenda 2030, Laia Bonet i el CEO de MWCapital, Fracesc Fajula, que han provat les diferents experiències que es podran visitar, com ara un zoom hologràfic o la galeria d’art digital Moool. 

Els més petits de la casa seran els protagonistes de la jornada final del festival tecnològic, que se celebrarà diumenge. En total, es programaran 11 activitats entre les deu del matí i les quatre de la tarda. Podran, per exemple, aprendre a donar una segona vida a objectes que normalment es tirarien a les escombraries de la mà de la imaginació i creativitat; jugar amb un aparell robòtic on s’haurà d’entendre com fer-lo moure i evitar obstacles.

Més informació
Les empreses catalanes del MWC generen 15 MEUR de volum de negoci
La GSMA tanca el MWC amb un sentiment "d'eufòria"
MWC, la píndola contra la decadència de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit