La tecnologia, protagonista del Festival Cruïlla

Els assistents podran descobrir l’última tecnologia de la mà d’un Meet & Greet Hologràfic i un robot social humanoide

La tecnologia, protagonista del Festival Cruïlla | Cedida La tecnologia, protagonista del Festival Cruïlla | Cedida

El sis de juliol comença una nova edició del Festival Cruïlla. A part d'un cartell variat, l'esdeveniment compta amb comedy, art, fotografia, performances, sostenibilitat i tecnologia com alguns dels protagonistes del Cruïlla que complementaran l'experiència dels assistents.  En aquest sentit, cal destacar que, en aquesta edició, el Cruïlla acollirà dos projectes tecnològics: un Meet & Greet Hologràfic i ARI, un robot social humanoide. El Meet & Greet Hologràfic serà una nova experiència tecnològica amb segell barceloní. La proposta permetrà als assistents fer-se fotos i vídeos amb l'holograma a mida real d'alguns dels seus artistes preferits que actuen al festival i compartir l'experiència a les seves xarxes socials.

“Els assistents podran descobrir de primera mà els projectes hologràfics, una tecnologia que estem convençuts que revolucionarà la indústria de l’entreteniment i de l’oci, i que es convertirà en una eina de comunicació per a les persones”, explica Eduard Martín, director del programa de Connectivitat Intel·ligent de la MWCapital. “Aquest espai és una aposta més de la Fundació per seguir col·laborant en projectes innovadors que impulsin el sector” afegeix. Cal recordar que, l’any 2019, el Cruïlla ja es va convertir en el primer festival 5G de la mà de la Mobile World Capital, Cellnex Telecom, Acciona, Masmovil i Qwilt, en el marc de la iniciativa 5G Barcelona, incorporant una experiència de realitat virtual i immersiva 360º. 

La segona proposta serà la presència  d'ARI, un robot social humanoide creat per Pal Robotics que estarà interactuant amb el públic durant els dies del festival. ARI és expressiva, i capaç de proporcionar informació dinàmica, la combinació perfecta de robòtica de serveis i Intel·ligència Artificial en una única plataforma. Equipada amb múltiples sensors és capaç de generar dades i obtenir informació valuosa sobre els seus serveis. A més pot parlar en 30 diferents idiomes, mostrar informació i aplicacions en la pantalla tàctil situada en el pit per afavorir la interacció de l'usuari i contingut multimèdia, a més de tenir un sistema de detecció de persones i reconeixement facial i de veu.

Avui et destaquem
El més llegit