CA | ES

Telefónica i l'era postcovid-19

La Fundació de la companyia celebra un cicle de trobades i conferències sobre el futur, la transformació digital i el llançament de reptes d'innovació

Paloma Llaneza, Marta Peirano i Andrea G. Rodriguez participen en el fòrum de Telefónica | Cedida Paloma Llaneza, Marta Peirano i Andrea G. Rodriguez participen en el fòrum de Telefónica | Cedida

La incertesa que viu la nostra societat aquests dies ha posat de manifest la necessitat de plantejar-nos com serà l’era postcovid-19. Què ens espera a la tornada? Com canviarà el món que ens envolta? Davant d'això, la Fundació Telefónica vol aportar el seu gra de sorra amb una sèrie de fòrums de reflexió i pensament sobre què està per venir, així com el Desafiament STEAM, un repte dirigit als joves per a buscar respostes i solucions entre tots.

Més info: Telefónica posa en marxa un laboratori de creativitat 360

Batejat com a Repensando el mañana, el programa es concreta en quatre eixos temàtics: un cicle de trobades i conferències amb pensadors de màxim nivell sobre el futur, un fòrum entorn de la transformació digital a Espanya a partir de l’Informe sobre la societat digital, una sèrie de xerrades vinculades als continguts de la revista TELOS, editada per Fundación Telefónica, i el llançament de reptes d’innovació dirigits als més joves.

Segons expliquen, es tracta d’una finestra oferta a tots que permet reflexionar, reconèixer el que està succeint, establir prioritats i buscar vies per a la reconstrucció i la reinvenció de la societat. El cicle donarà veu a experts nacionals i internacionals de disciplines com la ciència, l’economia, la política, la cultura, les humanitats digitals i la comunicació per a construir un futur millor.

Dins d’aquest espai, TELOS ha fet una crida per a recopilar propostes per al dia després de la covid-19, una call for papers oberta a tothom que pugui participar i compartir una anàlisi i projecció del futur que serà recollida a la seva web i servirà de punt de partida per al Fòrum TELOS, que celebrarà al novembre i estarà dedicat íntegrament al món postcovid-19.

Més informació
Telefónica compra 150 tones d’equipament sanitari
Telefónica dona mig milió d'euros per lluitar contra el coronavirus
Avui et destaquem
El més llegit