CA | ES

El nou Tesla Model 3 arriba al carrer

L’esperat vehicle entregarà les 30 primeres unitats a finals de juliol

El nou cotxe Model 3 de Tesla El nou cotxe Model 3 de Tesla

El desitjat Model 3 de Tesla, que promet ser un vehicle elèctric d’altes prestacions a l’abast de les masses, començarà a entregar-se als primers propietaris el dia 28 d’aquest mes. Segons ha explicat el CEO de la companyia en un tuit, Tesla ha aconseguit passar tots els certificats de regulació dues setmanes abans del previst, i estarà en posició de distribuir les 30 primeres unitats del Model 3 en breu.

A més, explica Musk, la producció del vehicle creixerà exponencialment. Així doncs, al mes d’agost s’estaran produint 100 cotxes a la setmana, 1.500 al setembre o 5.000 al desembre. L’objectiu final, però, és superar els 10.000 vehicles al mes durant el 2018.

 

 

Tot i això, aquestes expectatives de producció poden no ser suficients. Ara mateix, si intentem comprar un Tesla, la seva pàgina web ens informa d’una entrega estimada de “mitjans del 2018”. Tenint en compte que l’empresa té unes 400.000 comandes del nou Model 3, les fàbriques hauran de prémer l’accelerador si volen complir amb les dates previstes.

Cal tenir en compte que en l’anterior model de la companyia, el Model X, ja es van produir retards en l’entrega a més d’alguns problemes de fabricació amb seients, portes i fre de ma.

El nou Model 3 tindrà un preu de sortida de 35.000 dòlars –30.800 euros–, tot i que el preu mig de comanda se situa en els 42.000 –37.000 euros–.

Els 30 primers afortunats a rebre el nou vehicle –empleats de la companyia i propietaris de models anteriors–, rebran el seu cotxe en una festa especial d’entrega de claus que tindrà lloc el mateix dia 28.

Per donar resposta a la demanda del que podria ser un dels cotxes més venuts del 2018, Musk ha explicat que la companyia preveu obrir 100 noves botigues i punts de servei arreu del món, un d’ells a Barcelona.

Més informació
Tesla obrirà a Barcelona la seva primera botiga a Espanya
Com connectar el cervell amb l'ordinador
Tesla ja val més que Ford
Avui et destaquem
El més llegit