TotalCare Europe crea la primera cadira de rodes elèctrica d'última generació

La companyia catalana factura 8 MEUR l'any i té seu a Barcelona, València i les Canàries

L'equip d'IM by TotalCare Europe | Cedida L'equip d'IM by TotalCare Europe | Cedida

La marca catalana IM by TotalCare Europe, nascuda a Barcelona fa 55 anys, ha llançat InfinityX, la primera i, de moment, única cadira de rodes elèctrica d'última generació capaç de plegar-se electrònicament, sense necessitat de ser desmuntada. Segons la companyia, és l'única cadira de rodes del mercat que pot pujar voreres de fins a 6 centímetres d'alçada.

TotalCare Europe, fundada el 2014, va absorbir aquell mateix any IM, marca especialitzada en productes per a persones amb mobilitat reduïda, per crear IM by TotalCare Europe i convertir-se en un dels líders en aquest mercat en l’àmbit nacional, amb una facturació anual 8 milions d'euros. La companyia, que preveu tancar aquest 2022 amb 1 milió més de facturació, és a dir, amb 9 milions d'euros, inverteix en R+D+I una mitjana de 150.000 euros l'any.

Josep A. Gómez, CEO de TotalCare Europe, apunta que “hem creat un producte amb un alt valor de disseny, d’aspecte intencionadament futurista, capaç d’elevar el sentit estètic d’aquest tipus de vehicles d’assistència a la mobilitat, fins a allunyar-lo al màxim de l’estigma de patiment o molèstia associats al mateix objecte. Suposa una gran revolució en el mercat de les cadires de rodes a Espanya i, el més important, incrementarà la qualitat de vida als usuaris”.

Finalment, la companyia disposa de tres seus, ubicades a Barcelona, València i les Canàries i té com a objectiu obrir una nova seu a Madrid a finals d'aquest any. També començarà amb la comercialització dels seus productes a Portugal.

Avui et destaquem
El més llegit