ToyFinder, l'app per trobar el regal perfecte

El centre tecnològic del joguet AIJU gestiona una aplicació mòbil per encertar amb el joguet que es regala

Una consumidora mira joguines al prestatge d'una botiga durant el Nadal | ACN
Una consumidora mira joguines al prestatge d'una botiga durant el Nadal | ACN

Quin joguet és més adequat per al desenvolupament del teu fill/a? Tens dubtes sobre quin joguet és millor per a la seua edat? Una solució és l'app Toy Finder, un assessor instantani, ràpid i senzill, ideal per a portar-ho sempre a mà en els dispositius mòbils. Ajuda a trobar el joguet adequat per a qualsevol xiquet i xiqueta mitjançant un senzill procés de qüestionaris.

A més, cal destacar que tots els joguets que es recomanen en aquesta app han superat estudis pedagògics, de qualitat i adequació a l'ús per part de AIJU, el centre tecnològic del joguet amb seu a Ibi, Alacant.

toy finder appLlançada al mercat fa més d’un any, l’aplicació es renova amb contingut revisat per donar les millors idees als compradors seguint les instruccions d’un qüestionari que pregunta a l’usuari des de l’edat del xiquet al qual es vol regalar fins al pressupost destinat per a aquesta compra.

Qüestionari per encertar

Per exemple, primer has de seleccionar la franja d’edat del nen al qual has de regalar, en segon lloc el tipus d’aportació concreta que vols que tinga el joguet per al desenvolupament infantil, des d’activar la seua motricitat global, la seua creativitat, el llenguatge, la socialització, etc.

També és important destacar que si es necessita que contemple alguna discapacitat, el cercador també dóna la possibilitat de cercar un joguet apte per a discapacitats visuals, motors o auditius. Tanmateix, el qüestionari pregunta a l’usuari el tipus de joguet: de primera infància, nines, vehicles, musicals, etc. I per últim, el pressupost, que oscil·la entre els 20 i més de 100 euros.

Una vegada superat el qüestionari, l’app dóna una ressenya del joguet en què s’inclou el títol, l’empresa productora, fotografia del producte, descripció, allò que valoren els pares i els xiquets però també el que assenyalen els experts. I per últim, els punts de venda on es pot trobar i el preu aproximat. Una informació completa per qui desitja destinar temps a trobar el regal més adequat per als més menuts de la casa.

L'app està disponible per iOS i Android.

Més Informació
Impulsar la tecnologia a les joguines infantils
"Els valencians ja anàvem abans pel món venent taronges, mobles, joguines i sabates"
La tecnologia s’imposa a la Barbie
Avui et destaquem
Comentaris