Una barbacoa controlada amb una app

Boneless Grills crea un grill automàtic que funciona mitjançant una aplicació mòbil

L'empresa catalana Boneless Grills ha creat la primera barbacoa automàtica que es controla mitjançant una aplicació mòbil. Amb seu a Barcelona, la companyia ha llençat al mercat aquest innovador aparell que incorpora una pantalla tàctil i un control automàtic que permet programar la cocció dels aliments.

Segons un comunicat del Departament d'Empresa de la Generalitat, Boneless Grills ha comptat amb el suport Acció a través de la participació al Pla Embarca del programa Start-Up Catalonia, des de l'acceleradora que l'agència té al Baix Llobregat. "Fa poc que hem començat amb el Pla Embarca però estem segurs que amb l'ajuda del nostre mentor aconseguirem avançar més ràpidament en termes d'eficiència, assolint els nostres objectius a curt termini", ha explicat Roger Guasch, CFO de Boneless Grills.

Les barbacoes de Boneless Grills compten amb un disseny europeu amb materials de primera qualitat i amb una tecnologia puntera que permet la possibilitat d'automatitzar tot el procés de cocció a partir d'una app disponible per dispositius iOS i Android. "Nosaltres som els primers a nivell mundial que hem aconseguit desenvolupar aquesta tecnologia, tot i que ja existeixen aplicacions que permeten llegir la temperatura de la barbacoa, però no permeten programar-la automàticament", ha detallat Guasch.

L'empresa, que participarà a la fira BizBarcelona, ha iniciat una estratègia d'expansió cap als Estats Units i preveu obrir-se cap a altres països com Alemanya, Mèxic i Hong Kong, on ja han iniciat les negociacions.

De cara aquest 2016 l'equip de Boneless Grills preveu assolir una facturació d'1,5 milions d'euros, arribant a quadruplicar aquesta xifra el 2017. A més, presenten com a grans reptes d'aquest any el de millorar la penetració al segment del luxe als Estats Units i consolidar la seva estructura organitzativa, augmentant el nombre de treballadors i obrint una nova seu a Florida.
Avui et destaquem
El més llegit