València acollirà al juny de 2019 el 5G Global Event​

La capital valenciana s'avança a Barcelona, Istanbul o Munic per albergar l'esdeveniment mundial sobre la nova tecnologia mòbil

Hissat de la bandera al Palau de Congressos | Cedida Hissat de la bandera al Palau de Congressos | Cedida

La regidora de l'àrea de Desenvolupament Econòmic i Presidenta del consell d'administració del Palau de Congressos, Sandra Gómez, i el director de l'Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia de la Universitat Politècnica, Narcís Cardona, han hissat aquest dimarts la bandera de la European Conference on Networks and Communications (EuCNC), un esdeveniment que el pròxim mes de juny convertirà València en la capital mundial de la tecnologia 5G, que reunirà els principals experts de tot el món en esta tecnologia i inclourà activitats pilot en llocs com la Marina de València, el Centre Històric o la Ciutat de les Arts i les Ciències. L'esdeveniment se celebrarà entre els dia 16 i 21 de juny de 2019 i la Conference on Networks and Communications, entre els dies 17 i 21.

"Estem en el millor palau de congressos del món, al que portem l'esdeveniment global de 5G, que és la cinquena generació de comunicacions mòbils. Serà el primer esdeveniment internacional en el qual es faran demostracions en viu, de tecnologia real en el carrer, d'esta nova generació de comunicacions mòbils que donarà servici a moltíssimes noves aplicacions en automoció, seguretat vial o salut", ha assenyalat per la seua banda Cardona.

"Per a nosaltres el Palau de Congressos és una referència i ha sigut un baluard insubstituïble per a aconseguir portar a València este esdeveniment internacional al que acudiran les associacions industrials de tecnologia de mòbils de tot el món. Estem molt orgullosos d'aconseguir que València siga la capital mundial de la tecnologia 5G durant el mes de juny i açò ens col·loque en una posició davantera d'eixa tecnologia a Espanya» 

Cardona: "Estem molt orgullosos d'aconseguir que València siga la capital mundial de la tecnologia 5G durant el mes de juny"

"Este tipus d'esdeveniments són els que necessitem per a projectar València en el món, perquè suposen una finestra d'oportunitats molt important que hem d'aprofitar perquè València siga referència en coses que marquen un avantatge i un lideratge de cara al futur, com les noves tecnologies i el desenvolupament de la comunicació», ha afirmat la regidora.

Gómez ha ressaltat la importància d'haver aconseguit la conferència sobre 5G "guanyant a ciutats com Barcelona, Istanbul o Munic, que són competidores dins del món de la innovació i la tecnologia. Açò ens dóna molta força i molta autoestima als valencians per a creure que som una de les millors ciutats del món".

 

 

Més informació
Cellnex inverteix 250 milions d'euros en 5G
Cellnex se suma a 5G Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit