Una empresa de videojocs crearà 150 llocs de treball a Barcelona

La firma danesa IO Interactive contractarà programadors, artistes, animadors, dissenyadors de joc i de so

Imatge del Port de Barcelona | Ajuntament de Barcelona Imatge del Port de Barcelona | Ajuntament de Barcelona

Una empresa de videojocs crearà 150 nous llocs de treball, durant els pròxims quatre anys, a les seves instal·lacions de Barcelona. La firma danesa IO Interactive vol contractar programadors, artistes, animadors, dissenyadors de joc i de so per ocupar una superfície de 2.400 metres quadrats. 

“Barcelona reuneix totes les condicions per atraure talent”, apunta Eduard López, un dels màxims responsables de l’empresa a la capital catalana. L’executiu afegeix que, des del seu aterratge a Catalunya, IO Interactive “vol fer créixer l’ecosistema local de videojocs”. Uns productes, aptes per consoles i ordinadors, que tenen una qualitat gràfica i de so molt elevada.

L’univers James Bond o la saga Hitman són alguns dels projectes més destacats de l’empresa nòrdica. La plantilla de Barcelona treballa en col·laboració amb els estudis de la firma a Copenhaguen i Malmö (Suècia). Un estudi d’ACCIÓ recull que Catalunya és la primera regió europea en captació d’inversió estrangera del sector dels videojocs amb 120 milions d’euros, repartits en 20 projectes (2017-2021). 

Més informació
Arranca el SAGA, el saló dedicat a promoure el català al món dels videojocs
Tecnologia blockchain per guanyar diners amb videojocs
L’aposta catalana pels videojocs: creativitat i visió internacional
Avui et destaquem
El més llegit