Les oportunitats de les empreses en un mercat global

Per novè any consecutiu, celebrem dos dies dedicats a les petites microempreses i pimes que volen consolidar-se i créixer. Enguany haureu sentit, en relació al BizBarcelona 2019, les paraules “Posa a treballar els teus negocis”, i això és perquè l’esdeveniment que tindrà lloc a Fira de Barcelona, els dies 12 i 13 de juny, se centrarà en la difusió de mesures i formes perquè les empreses es desenvolupin de la millor manera.  

Més info: Els ponents 'top' del Bizbarcelona

BizBarcelona va més enllà del món emprenedor, i les petites empreses trobaran també l’oportunitat de conèixer noves fórmules, tendències i estratègies relacionades amb el finançament, la digitalització, la gestió del talent, la innovació, la internalització i la comercialització.

Per exemple, una de les finestres d’oportunitat que podem trobar dins del Biz serà la del Digital Business i tot allò que implica la transformació digital en les organitzacions. Tant si parlem d’empreses d’àmbit digital com si no, s’oferiran espais per a la reflexió de tot el que la digitalització implica en el canvi de paradigma en la gestió empresarial i en l’accés a nous mercats.

Un altre aspecte de relleu seran els espais dedicats a parlar i conèixer noves vies de finançament alternatiu, entre d’altres com el crowdfunding, amb representants de plataformes i persones expertes que estaran disponibles  per atendre les peticions específiques i compartir les experiències que avui dia viuen les diferents empreses en aquestes noves vies de finançament privat i/o col·lectiu.

"Barcelona dóna la benvinguda a professionals de tot el món per parlar de negocis i fer possible que les empreses puguin créixer, agafar nous camins i conèixer i interactuar amb potencials nous companys de viatge"

La circularitat en els processos empresarials i el nou concepte de responsabilitat entorn el creixement econòmic tindran repercussió enguany, entomant quines són les diferents maneres de consumir i produir, com canvien els models de negoci, i en aquest nou entorn, com també s’aconsegueix millores en la competitivitat empresarial.

Com a exemple, les empreses assistents podran trobar testimonis i casos pràctics del nostre entorn local en l’ús del prototipatge, des de la fase de conceptualització, passant pel disseny 3-D, la impressió, i la preparació a la industrialització.

Barcelona torna a ser la ciutat que dóna la benvinguda a les persones empresàries i professionals de tot el món per parlar de negocis i fer possible que les empreses puguin créixer, agafar nous camins i conèixer i interactuar amb potencials nous companys de viatge.

Més info: Planas: "El Biz ha de ser un reflex del sistema emprenedor de Barcelona"

L’ecosistema local de startups també trobarà totes aquestes connexions, on regnarà una atmosfera innovadora, amb tallers, xerrades i converses informals per enfortir-se i ampliar l’agenda de contactes. Es tractarà, per sobre de tot, que aquests dos dies esdevinguin una inversió de temps per continuar construint sinergies, aliances, col·laboracions profitoses i adquirir nous coneixements.

Us convido a descobrir el programa al web i/o a l’app de BizBarcelona, on es pot trobar la intensa activitat d’aquest dimecres i dijous, amb xerrades, taules rodones, assessorament, de la mà de persones expertes properes que, tot plegat, ens ajudaran a incrementar l’activitat i la viabilitat de les nostres empreses.

Més informació
25 negocis busquen hereu al Bizbarcelona perquè lideri l'empresa
El Biz posarà Barcelona a treballar
Avui et destaquem
El més llegit