Els ponents 'top' del Bizbarcelona

L'esdeveniment compta amb més de 130 conferències programades que es desenvoluparan en set sales temàtiques

El Bizbarcelona portarà més de 150 ponents aquest 2019 | ACN El Bizbarcelona portarà més de 150 ponents aquest 2019 | ACN

El Bizbarcelona portarà més de 150 ponents per abordar diferents qüestions relacionades amb la creació, la inversió, la internacionalització i el creixement empresarial, així com tendències entorn de la digitalització, l'economia circular, la RSC, el màrqueting, les vendes o la creativitat. Destaquen noms com Josep Coll, Donna Pace, Jesús Vidal, Pablo Foncillas, Alicia Asín, Olga San Jacinto, Àlex López, Genís Roca i Milagros Pérez Oliva.

Més info: Més de 150 ponents donaran les claus per impulsar els negocis al Bizbarcelona

Donna Pace, experta en pensament lateral

Pace és la directora de DP & Associates, representant a Espanya a Edward de Bono, la major autoritat mundial en tècniques de creativitat i innovació. És màster trainer a Els sis barrets per pensar i Pensament Lateral i experta en Les sis Medalles del Valor, amb una xarxa de 30 consultors formats per ella. Està especialitzada en tècniques de creativitat, directes, dinàmiques i que ensenyen als empresaris i directius "a pensar" en com fer la seva feina i que els seus negocis es desenvolupin amb èxit.

Alicia Asín, cofundadora i CEO de Libelium

Alicia Asín és cofundadora i CEO de Libelium, companyia tecnològica espanyola centrada en el desenvolupament de tecnologies per a les smart cities que opera a 120 països. El 2018 va guanyar el segon premi de dones innovadores de la Comissió Europea per la seva tasca al capdavant de l'empresa. Participa a Bizbarcelona per parlar sobre les tendències que vénen en l'àmbit de l’IoT (Internet of things), les smart cities i inspirar als assistents compartint la seva experiència personal com a emprenedora.

Josep Coll, soci fundador i expresident de Red Points

Veure com cada dia tancaven cinemes i llibreries i com s'iniciava un nou món on indústries paral·leles es nodrien i vivien dels continguts d'altres va activar l'impuls emprenedor de Josep Coll. El 2011 va fundar Red Points, una startup que desenvolupa una tecnologia que permet identificar i automatitzar l'eliminació de falsificacions en línia i pirateria de contingut digital. El 2018, la companyia ha assolit una nova fita obrint una oficina a Nova York. En Bizbarcelona, Josep Coll ve amb la seva guitarra elèctrica a explicar els errors i encerts fins a muntar aquesta startup d'èxit i com ha aplicat els valors del Rock and Roll a la seva aventura d'emprendre.

Olga San Jacinto, directora de Google América

Olga San Jacinto és una excel·lent conferenciant, molt dinàmica exposant, i amb una impressionant experiència personal i professional. Ha estat la directora de Google Amèrica des del 2012 fins el 2018. Gràcies a aquesta trajectòria té una visió privilegiada sobre els avenços tecnològics a 15 anys vista, que suposaran un canvi radical de les ciutats, així com els processos en les empreses a tots els nivells. A Bizbarcelona parlarà sobre la gestió de la innovació.

Pablo Foncillas, investigador en innovació empresarial i autor del llibre Winners

En la seva carrera professional s'entrellacen els projectes acadèmics i els empresarials. Pau Foncillas ha ajudat a desenvolupar la comercialització de més de 175 marques en més de 25 països. Avui dia, una part important de la seva feina, investigant i publicant, està relacionat amb l'entorn digital. Analitza com aquest àmbit enriqueix el procés i els models comercials de les companyies i com impacta en els comptes de resultats de les empreses. La ponència que porta a Bizbarcelona porta per títol: Winners: com guanyar clients en l'era d'Amazon.

Genís Roca, president de Roca Salvatella

Fundador i president de la consultora Roca Salvatella, Genís Roca acumula més de vint anys d'experiència en direcció d'empreses, creació de projectes a internet i exploració del potencial en les xarxes.

Milagros Pérez Oliva, periodista i articulista

Per la seva banda Milagros Pérez Oliva és periodista, articulista i membre de l'equip d'editorialistes del diari El País. Col·laboradora habitual com a analista política en programes de referència de ràdio i televisió. Tots dos tractaran a Bizbarcelona sobre la transformació digital i els entorns personals.

Jesús Vidal, actor i director teatral

El seu primer paper al cinema l'ha portat a guanyar el Goya al millor actor revelació. Ha estat en aquest 2019 quan l'acadèmia va concedir a Jesús Vidal el guardó per la seva interpretació en la pel·lícula Campeones. A més d'actor és director de teatre. Ha escrit i dirigit diversos espectacles, entre els quals destaca l'obra de teatre Sala de espera, on també actua.

Álex López, top 20 mundial de Social Selling Influencers

És un dels més grans i més prestigiosos experts en xarxes professionals com LinkedIn. En les seves conferències transmet amb el màxim entusiasme els millors trucs per treure el màxim partit d'aquests canals. Gestiona els continguts de dues comunitats a LinkedIn: Retail Meeting Point, grup que compta amb més de 14.000 professionals del sector retail, i Compensació i Beneficis amb més de 14.000 experts de recursos humans. A Bizbarcelona parlarà sobre com aconseguir clients en l'era digital.

Més informació
El Biz posarà Barcelona a treballar
Les franquícies surten a la caça d'emprenedors al Bizbarcelona
Avui et destaquem
El més llegit