Vuit anys de treball agraït

Ja han passat vuit anys de VIA Empresa, un projecte que com a editor, m'ha donat, em dóna i segur que em donarà moltes satisfaccions.

Un mitjà net i honest que vol construir més que restar, que prima la qualitat i el periodisme més que el soroll gratuït, que vol treballar amb fonaments sòlids més que buscar l'al·luvió del clic fàcil.

Com sempre dic, un mitjà que va néixer en plena crisi econòmica i que ha aguantat l'abans, el mentrestrant i la llum del túnel d'una pandèmia que s'ha emportat persones, però també projectes de vida que són empreses, idees creatives que començaven a fer-se realitat.

VIA Empresa és un projecte fort i a prova de tempestes, teixint complicitats amb els actors de l'economia, però sobretot amb les persones que emprenen, que consoliden empreses, que porten història al darrere i que gaudeixen i pateixen com tots per arribar a tot arreu.

VIA Empresa és un projecte fort i a prova de tempestes, teixint complicitats amb els actors de l'economia, però sobretot amb les persones que emprenen, que consoliden empreses, que porten història al darrere

Hem passat el pitjor de la pandèmia i ens sentim satisfets d'haver contribuit a visibilitzar i donar llum a la feina d'empreses, emprenedores i emprenedors que són l'ànima productiva del país. Perquè tot passa i hem de posar al centre a totes aquelles i aquells que fan realitat idees, donen feina i ens projecten a tot el món. Aquí rau l'estratègia de VIA Empresa i volem ser això: un projecte estratègic, ara més que mai.

En aquests vuit anys hem tingut molts reconeixements que agraïm i ens esperonen a millorar; com dos premis Pimec, el de l'APPEC, el de l'Associació de Llengua Catalana, el del Col·legi d'Economistes de Catalunya, però el millor premi és... El que ens doneu vosaltres, lectores i lectors, que ens posicioneu com a mitjà econòmic líder i de referència, que sobresurt en l'ecosistema de mitjans en català, i que arriba més lluny, als territoris que conformem l'eix mediterrani i fins i tot encara una mica més enllà gràcies a la nostra versió en castellà.

Tenim una ambició sana i el creixement sostingut d'usuaris, de pàgines vistes, de temps de lectura, i sobretot de fidelitat. Volem influir més. Això depèn de la nostra feina basada en els valors del rigor, la informació, la mirada ampla i constructiva i sobretot, depèn de la confiança dels que ens llegiu cada dia, que ens recomaneu i també de les empreses que ens feu confiança. Gràcies!

Més informació
VIA Empresa: tres anys d'economia en positiu 
Benvinguts a VIA Empresa
Avui et destaquem
El més llegit