Amazon obrirà un centre logístic d'última milla a Alacant

L'empresa preveu crear més de 60 llocs de feina, entre contractes a temps complet i parcial, a la nova planta, que estarà operativa a l'estiu

El nou centre logístic d'Amazon a Alacant | Cedida El nou centre logístic d'Amazon a Alacant | Cedida

Amazon ha anunciat l'obertura d'un nou centre logístic d'última milla a Alacant. El gegant del comerç electrònic preveu crear 60 llocs de feina amb aquesta nova planta, entre contractes a temps complet i parcial. La inauguració està prevista per  a l'estiu. El centre logístic treballarà amb cinc empreses de repartiment locals, segons ha anunciat la companyia a través d'un comunicat. 

Aquesta estació logística facilitarà el transport d'última milla a la ciutat d'Alacant i als municipis propers, per tal de disminuir els temps d'entrega. A més dels llocs de feina directes que es crearan, Amazon calcula que també es contribuirà a l'ocupació de manera indirecta amb més de 300 llocs de feina. 

L'alcalde de la ciutat, Luis Barcala, ha explicat que Amazon ha estat la primera empresa que s'ha acollit a la tramitació prioritària de llicències que ha posat en marxa l'ajuntament per afavorir la implantació d'empreses a la ciutat que creïn llocs de feina. L'edifici compta amb una superfície de 8.000 metres quadrats. D'aquests, 500 estaran coberts per panells fotovoltaics a la teulada per tal de disminuir l'impacte mediambiental de la planta.

Es tracta de la segona empresa de més envergadura a la zona, només superada per una altra estació logística d'Amazon, situada a Paterna. La xarxa logística d'Amazon ja compta amb 15 estacions logístiques per al repartiment d'última milla a l'Estat espanyol, set centres logístics, dels quals tres es troben a la província de Barcelona, i tres centres logístics urbans situats a Madrid i Barcelona per a entregues ràpides als clients d'Amazon Prime Now.  

Més informació
Amazon obrirà el seu desè centre a Catalunya
Jeff Bezos deixarà de ser el CEO d'Amazon
Avui et destaquem
El més llegit