Blasco: "Les dones no podem limitar-nos solament a les nostres empreses"

Patricia Campos, Deborah Burks, Marisol Casado i Carlota de Dios, premis EVAP en la XI edició

Un moment de la gala EVAP celebrada aquesta nit de dijous | @Mar Marin Un moment de la gala EVAP celebrada aquesta nit de dijous | @Mar Marin

L'Associació d'Empresàries i Professionals de València (EVAP), de la qual formen part vora 300 dones, ha lliurat aquesta nit els seus guardons davant assistència de representants del teixit empresarial, sindical i polític valencià. La cita s'ha celebrat en l'Hotel Les Arenes la XI edició dels Premis EVAP, uns reconeixements que tenen per objectiu dotar de visibilitat a dones que serveixen de model per al present i per a les futures generacions.

La presidenta d'EVAP, Eva Blasco, ha pregat a l'inici de l'acte un minut de silenci per Carmen Alborch. Després de la benvinguda, ha destacat com “en EVAP aspirem a actuar com lideresas del canvi igualitari en l'àmbit empresarial, directiu i professional. Les dones no podem limitar-nos solament a les nostres empreses, sinó que hem d'estar presents en tota la societat.”

Premiades amb trajectòries diferents

El Premi Diversitat ha estat per a Patricia Campos, expiloto militar, entrenadora de futbol als EUA i voluntària de Goals for Freedom. El guardó ha estat lliurat per Amparo Martínez, secretària general d'EVAP i Javier Quiles, director de Relacions Externes de Consum. El Premi Integritat ha parat a mans de Deborah Burks, directora del Centre de Recerca Príncep Felip. L'ha rebut de mans de la vicepresidenta d'EVAP, Sandra Deltell i Beatriz Alventosa, directora comercial de CaixaBank.

D'altra banda, el Premi Professionalitat l'ha guanyat Marisol Casado, presidenta de la Unió Internacional de Triatló i membre del Comitè Olímpic Internacional. Coral Ariño, vicepresidenta 2a d'EVAP i Argimiro Aguilar, gerent i propietari d'Argimiro Joier, han estat els lliuradors del guardó. Per últim, el Premi Associada EVAP l'ha guanyat Carlota de Dios, mèdica i doctora en Ciències de la Comunicació. Eva BlascoEnrichetta Bellini, Premi Associada EVAP 2017 i Pepa Torres, CEO de Walkerpack, l'han fet entrega del premi. Durant la gala, De Dios ha assegurat que “les dones d'EVAP unides podem aconseguir metes que semblen impossibles”.

A l'acte han assistit vora 500 persones, entre ells, els principals representants de la vida política com la vicepresidenta del Consell i Consellera d'Igualtat, Mónica Oltra i la primera Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de València, Sandra Gómez. També els secretaris generals d'UGT-PV i CCOO-PV, Ismael Sáez i Arturo León, respectivament. Tanmateix, el secretari general de la CEV, Miguel Ángel Javaloyes; i presidents de diferents Col·legis Professionals i Associacions Empresarials, així com alts càrrecs directius d'empreses valencianes.

Més informació
Les empresàries valencianes premien l'excel·lència esportiva
Sánchez Llibre: “A la junta de Foment hi haurà les dones amb més talent, però no sé quantes”
Només el 19% dels alts càrrecs directius són ocupats per dones
Avui et destaquem
El més llegit