Ford anuncia un ERO a Almussafes

La direcció avisa els treballadors que es farà una aturada de nou dies a les plantes de producció de vehicles i 13 a la de motors

Les plantes de producció de vehicles pararan nou dies | Europa Press Les plantes de producció de vehicles pararan nou dies | Europa Press

Dotze dies després que Ford anunciés "ajustos" a les fàbriques europees, la d'Alumssafes ha avisat els seus treballadors que aplicarà un ERO temporal que serà de nou dies d'aturades a les plantes de producció de vehicles i de 13 a les de motors.

Més info: Ford anuncia ajustos en les plantes d'Europa i amenaça la plantilla d'Almussafes

El primer dia de les aturades serà el proper 9 de novembre i s'aniran repartint les jornades en diferents parades fins el 31 d gener de l'any vinent.

El representant d'UGT a Ford, Carlos Faubel, ha epxlicat que això passa per descomptar dies de vacances als treballadors, cosa que no agrada gens als sindicats.

Faubel ja va recordar fa poc més d'una setmana que la planta d'Almussafes "la producció és estable a dia d'avui, s'intueix la pressió". De fet, no fa ni un any que Ford anuciava una inversió de més de 750 milions d'euros per fabricar el Kuga a Almussafes.

Més informació
Ford invertirà més de 750 milions d'euros per fabricar el Kuga a Almussafes
La bici elèctrica intel·ligent de Ford vol canviar la mobilitat
Avui et destaquem
El més llegit