Microsoft també escull Barcelona pel seu nou laboratori quàntic

El gegant tecnològic busca instal·lacions pel centre, que donarà feina a 60 persones

La seu de Microsoft a Redmond, Estats Units La seu de Microsoft a Redmond, Estats Units

Facebook, Lidl, Moodle, Chartboost, i ara també Microsoft. Totes aquestes empreses han escollit en les darreres setmanes Barcelona com a ciutat on instal·lar noves oficines o centres d’operacions. La darrera en apuntar-se a la moda ha estat la gran multinacional Microsoft, que ubicarà a la capital catalana un dels seus centres de Quantum Labs.

Segons ha avançat La Vanguardia, la companyia ha iniciat ja la recerca de candidats per obrir un Centre de Disseny i Laboratori Quàntic (Design Center and Quantum Lab) a Barcelona. La xarxa de Quantum Labs de Microsoft ja té grups de treball a Redmond (Washington), Santa Barbara (Califòrnia), Delft (Holanda), Copenhagen (Dinamarca), Sidney (Austràlia) i Lafayette (Louisiana, Estats Units).

La multinacional ja està buscant un espai de 1.000 metres quadrats a Barcelona, que se sumarien a l’oficina que Microsoft ja té a Diagonal Mar, on treballen 70 treballadors en tasques comercials. Aquest nou centre de tecnologia podria donar feina a 60 persones, entre enginyers, físics i matemàtics.

Segons explica el diari, Microsoft aterra a Barcelona gràcies a Toni Juan, fundador de l’empresa Metempsy, que ha acompanyat la companyia en la decisió. De fet, Juan ha publicat a LinkedIn els perfils professionals que busca el gegant tecnològic pel nou Quantum Labs.

Més informació
Chartboost escull Barcelona com a oficina d'enginyeria d'Europa
Moodle instal·la la seva base d'operacions a Barcelona
Facebook escull Barcelona per un gran centre de control de 'fake news'
Lidl instal·larà a Barcelona el seu centre europeu d’excel·lència
Avui et destaquem
El més llegit