Microsoft també escull Barcelona pel seu nou laboratori quàntic

El gegant tecnològic busca instal·lacions pel centre, que donarà feina a 60 persones

La seu de Microsoft a Redmond, Estats Units
La seu de Microsoft a Redmond, Estats Units

Facebook, Lidl, Moodle, Chartboost, i ara també Microsoft. Totes aquestes empreses han escollit en les darreres setmanes Barcelona com a ciutat on instal·lar noves oficines o centres d’operacions. La darrera en apuntar-se a la moda ha estat la gran multinacional Microsoft, que ubicarà a la capital catalana un dels seus centres de Quantum Labs.

Segons ha avançat La Vanguardia, la companyia ha iniciat ja la recerca de candidats per obrir un Centre de Disseny i Laboratori Quàntic (Design Center and Quantum Lab) a Barcelona. La xarxa de Quantum Labs de Microsoft ja té grups de treball a Redmond (Washington), Santa Barbara (Califòrnia), Delft (Holanda), Copenhagen (Dinamarca), Sidney (Austràlia) i Lafayette (Louisiana, Estats Units).

La multinacional ja està buscant un espai de 1.000 metres quadrats a Barcelona, que se sumarien a l’oficina que Microsoft ja té a Diagonal Mar, on treballen 70 treballadors en tasques comercials. Aquest nou centre de tecnologia podria donar feina a 60 persones, entre enginyers, físics i matemàtics.

Segons explica el diari, Microsoft aterra a Barcelona gràcies a Toni Juan, fundador de l’empresa Metempsy, que ha acompanyat la companyia en la decisió. De fet, Juan ha publicat a LinkedIn els perfils professionals que busca el gegant tecnològic pel nou Quantum Labs.

Més Informació
Chartboost escull Barcelona com a oficina d'enginyeria d'Europa
Moodle instal·la la seva base d'operacions a Barcelona
Facebook escull Barcelona per un gran centre de control de 'fake news'
Lidl instal·larà a Barcelona el seu centre europeu d’excel·lència
Avui et destaquem
Comentaris (4)
JoanH
És clar, españolazos, penseu que heu aconseguit que Microsoft vingui a Catalunya gràcies al 155, no?. Us penseu que heu enganyat al Billy...
xup
aixo deu ser la debacle financera de catalunya segons els egpañols
JordiP
Fa uns dies que tinc de recòrrer l'autopista a Girona per Granollers. El trànsit de camions TIR és abrumador, comparable al de la autopista del Roïna o a la Milano al Nord. És la sang de la indústria i el comerç, que alimenta Catalunya en passar. Resulta un bon indicador del PIB i de l'activitat econòmica de tot el corredor mediterrani i aragonés. Això no té aturada.
Antònim
Deu ser perquè som a Matrix...;d'altres segueixen amb les fal.làcies i els mastegots medievals.