Alta cuina a domicili amb Dacosta

El xef valencià presenta la línia gastronòmica QDelivery en exclusiva a l'app de Glovo a València

Vuelve Carolina en QDelivery | Cedida Vuelve Carolina en QDelivery | Cedida

El xef tres Estreles Michelin Quique Dacosta vol continuar acostant les seues creacions a les llars valencianes sumant la seua línia QDelivery en exclusiva a l'app de Glovo a València. Així, els usuaris de l'app ja poden gaudir de la proposta gastronòmica de Vuelve Carolina i Mercatbar. QDelivery compta amb una bombolla pròpia dins de la selecció de restaurants. Les comandes podran programar-se, de 13 hores a 14 hores i de 21 hores a 22 hores. A més, si hi ha disponibilitat, també es podran demanar per a rebre'ls al moment.

Glovo continua així ampliant la seua oferta gastronòmica a València, que inclou grans cadenes de restauració com KFC, Pizza Hut o La Tagliatella, a més de restaurants locals de referència com LaMburguesa, Pizzeria d’Alfredos o Saona. Ara vol acostar l'alta gastronomia i ho fa de la mà d'un dels màxims referents de la regió.

Ceviche de Vuelve Carolina, també a Glovo | Cedida
Ceviche de Vuelve Carolina, també a Glovo | Cedida 

Altre exemple a domicili

Vuelve Carolina ofereix un viatge gastronòmic per les tendències del món. La carta inclou tres caixes diferents, a més d'una àmplia carta composta per entrants, principals i postres. D'altra banda, Mercatbar reinventa les tapes amb el millor producte local. També ofereix tres tipus de caixes, entre elles la Caixa del Vermut i un ampli ventall de tapes.

Recentment també Glovo ha portat les creacions de Dabiz Muñoz a Barcelona. La plataforma tecnològica estenia el seu acord amb el xef d'Estrella Michelin i ofereix des del novembre i en exclusiva la innovadora oferta gastronòmica de GoXO als usuaris de la capital catalana. 

 

Més informació
Glovo porta a Barcelona les creacions de Dabiz Muñoz
Els amos de La Tagliatella es venen la seva part de Glovo per 76 milions
Avui et destaquem
El més llegit