Les startups valencianes fan front al coronavirus

La pandèmia del nou coronavirus ha enxampat per sorpresa a tot l'ecosistema emprenedor valencià que tenia esdeveniments tecnològics planificats com South Summit o Webit per a donar a conéixer a escala internacional el potencial de la ciutat i atraure inversors. L'ajornament d'aquests i altres trobades de startups suposa, sense cap dubte, un contratemps per a continuar el creixement de l'ecosistema, però estem treballant per a trobar alternatives que ens permeten aconseguir part dels objectius.

És el moment de pensar diferent a com es pensava abans. De trencar inèrcies. Les trobades virtuals seran el més semblant que vegem a un esdeveniment en els pròxims mesos i cal saber aprofitar-los per a arribar al més gran nombre de persones i continuar amb la difusió del nostre missatge perquè, ara més que mai, descobrisquen que València és #CityOfTalent.

Més info: Una ciutat d'oportunitats: VLC Tech City

En aquests temps de canvi que ens està tocant viure, les startups hem sabut actuar amb rapidesa adaptant-nos a la situació actual utilitzant allò pel que destaquem: la innovació i la tecnologia.

"Les startups hem sabut actuar amb rapidesa adaptant-nos a la situació actual utilitzant allò pel que destaquem: la innovació i la tecnologia"

Startups com Dypsela amb el seu Clon Digital ajudaran marques i fabricants a adaptar-se a la nova realitat que estem vivint; unes altres com Quibim i Imegen s'han bolcat de ple en la investigació del virus; mentre que moltes altres com CASFID o SomData han oferit els seus serveis de manera desinteressada per a poder aportar el seu granet d'arena en aquesta lluita. 

No obstant això, algunes startups tindran dificultats per a reactivar-se: sectors com el turisme, l'oci o el comerç són els més afectats ara i necessitaran ajuda per a adaptar els seus serveis i tirar avant. Per això, més que mai, Startup València vol actuar com un nexe d'unió entre emprenedors i inversors amb experiència i startups que es troben amb dificultats per a seguir la seua activitat durant la pandèmia mundial.

Startup València ha llançat la iniciativa Help4startups.org per a connectar de manera altruista a experts amb startups que no estiguen passant un bon moment. Confiem a poder orientar als emprenedors cap a nous projectes i ajudar-los en la mesura que siga possible.

Més informació
Mentoring per salvar empreses
Avui et destaquem
El més llegit