Vincent Rosso i Isra García, en el pròxim Ftalks Editions

Ftalks’19 és el precedent de la nova trobada sobre innovació alimentària que se celebrarà en la setmana emprenedora de València

Rosso ha abandonat el projecte de Blablacar per emprendre nous projectes Rosso ha abandonat el projecte de Blablacar per emprendre nous projectes

El hub d’innovació alimentària KM ZERO, dedicat a generar productes i solucions per a l'ecosistema alimentari, impulsa Ftalks Editions, trobades periòdiques per a inspirar i connectar als actors que estan liderant la revolució de l'alimentació. La primera edició d'aquest nou projecte serà en col·laboració amb Lanzadera i tindrà lloc aquest 19 de novembre en Marina d'Empreses, durant la quarta edició de la València Startup Week, una setmana en la qual el sector de l'emprenedoria serà protagonista a la ciutat.

Més info: Vincent Rosso: "Si els usuaris es lucren, no és economia col·laborativa"

Els principals actors implicats i convidats a aquestes jornades seran startups, acceleradores, inversors, centres tecnològics, líders d'opinió i representants de la indústria. Raúl Martín, director de KM ZERO Food Innovation Hub, afirma que “amb Ftalks Editions volem contribuir a la transformació del sector de l'alimentació per a afrontar els reptes existents i la demanda futura al nostre país. El nostre objectiu és ser una trobada referent que connecte a tots els actors del sector de manera periòdica”.

Martín: "Volem contribuir a la transformació del sector de l'alimentació per a afrontar els reptes existents i la demanda futura al nostre país"

Aquesta primera trobada de Ftalks Editions comptarà amb ponents i emprenedors destacats com Vincent Rosso, cofundador de Blablacar i Consentio. A més, Isra García, especialista en negocis, transformació digital, disrupció, ultraproductivitat i alt rendiment, participarà amb la ponència Disrupt Yourself. Disrupt Everything.

Més info: Mengem sostenible o no menjarem

Les startups seran protagonistes en diferents moments de la jornada, mostrant els seus projectes per a solucionar les necessitats dels consumidors i afrontar els principals reptes del sector: salut i sostenibilitat. Entre elles, empreses disruptives com Notpla, amb seu a Londres i dedicada a la creació d'embalatge sostenible fet d'algues i plantes; Vegaffinity, productora i distribuïdora d'aliments vegans per a facilitar l'adopció d'una alimentació sostenible a particulars, restaurants i professionals, o Citring, empresa que ha desenvolupat un nou concepte d'espremedora domèstica; aquestes dues startups impulsades per Lanzadera.

Així mateix, estarà present Trillions, anteriorment coneguda com Insectfit, startup amb suport per KM ZERO i Lanzadera, dedicada a l'elaboració i distribució de suplements esportius a partir de farina d'insecte.

També, es farà la presentació de PARSEC, l'acceleradora finançada per la Comissió Europea per a startups d'alimentació i altres sectors, coordinada per AVAESEN. Pel seu costat, Beatriz Jacoste, responsable de desenvolupament de negoci de KM ZERO Food Innovation Hub, explicarà el futur del sector i presentarà l'informe Fooduristic creat des de KM ZERO.

Ftalks’19, precedent per a crear Ftalks Editions

L'èxit de Ftalks’19 que va tindre lloc al setembre i va convertir València en la capital de la innovació i el foodtech, va marcar una referència per a l'ecosistema alimentari de la ciutat i per aquest motiu el hub d'innovació ha decidit continuar amb el llegat de l'esdeveniment en un nou format. Ftalks’19 va reunir a València a més de 500 persones i 50 ponents de primer nivell.

Més informació
El VLC Startup Market mirarà pel disseny
Avui et destaquem
El més llegit