Artur Deu, director general d’Iberspa al primer capítol d'Acció | Acció
Artur Deu, director general d’Iberspa al primer capítol d'Acció | Acció

Punt d’Inflexió #1: Au Fènix amb Iberspa

Com s'actua davant d'un incendi que et crema tota l'empresa? Nova estrena del pòdcast 'Punt d'inflexió', liderat per Acció amb la col·laboració de VIA Empresa

Ressorgir de les cendres i tornar a aixecar una empresa que s’esfondra en qüestió d'hores. Com s'actua davant d'un imprevist d'aquesta magnitud? La solució radica en tenir un bon pla de contingència o en tenir clar quin és el teu valor diferencial? Com es gestionen els clients en una situació com aquesta?

Artur Deu, director general d’Iberspa, explica com va afrontar i viure un moment de crisi extrema: quan es va cremar tota la seva companyia. Iberspa va renéixer literalment de les cendres gràcies a un equip amb ganes i empenta de tirar-ho endavant. Escolta el primer capítol de Punt d’Inflexió!

Deu (Iberspa): "El 31 de juliol de 2019 se'ns va cremar tota la companyia"

El pòdcast també compta amb la visió de l'expert Xavier Marcet, president de Lead to Change. "És important estar a prop dels clients, la tresoreria com a respirador, singularitat i lideratge".

Acció – l’Agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- estrena aquest dimecres el pòdcast ‘Punt d’inflexió’, en col·laboració amb VIA Empresa, per apropar a la ciutadania els moments decisius que han canviat el curs d’empreses catalanes.

 

La primera temporada del pòdcast s’allargarà fins al mes de juliol i comptarà amb el testimoni de 10 empreses que explicaran com han viscut experiències que han representat un abans i un després per a la seva empresa. El primer episodi és protagonitzat per Artur Deu, d’Iberspa, que explica com l’empresa va superar la crisi extrema que va representar un gran incendi que va cremar la seva planta.

 

A més d’aquesta empresa, durant la primera temporada, hi participaran les empreses Alier, Gesame, Bellapart, 3D Digital Venue, Venvirotech, Premium, Keybotics, Bold i Monocrom. A més, cada capítol compta amb la visió d’un expert del món de l’empresa com Xavier Marcet, Elena Busquets, Clara Navarro, Xavier Ferràs o Alfons Cornella, entre d’altres. Els capítols nous es publicaran els dimecres de manera bimensual i es podran escoltar a les plataformes Spotify, Ivoox i Youtube.

Avui et destaquem
El més llegit