Les millors apps i jocs mòbil del 2018

El CEO d'Agora Images, Octavi Royo, augura que "serà el pròxim èxit de Silicon Valley però a Barcelona"

Octavi Royo, CEO d'Agora Images | Agora Octavi Royo, CEO d'Agora Images | Agora

La feina ben feta té premi. Aquest és el cas de les millors aplicacions i jocs mòbil d'Espanya durant el 2018 que han estat guardonades durant la primera edició de The Awards organitzada per Pickaso i TheThool. And the winner is.... Agora Images que posa de manifest que una imatge val més que mil paraules. 

Agora rep el premi a millor aplicació durant The Awards | Cedida

Agora rep el premi a millor aplicació durant The Awards

En una trobada amb Esade Ban, el cofundador i CEO d'Agora, Octavi Royo, ja augurava que "serà el pròxim èxit de Silicon Valley però a Barcelona". Tota una declaració d'intencions. En només tres anys, el marketplace de fotografies ha captat 2,6 milions d'euros i la seva aplicació ja supera els dos milions d'usuaris procedents de 193 països.

Royo: "Agora serà el pròxim èxit de Silicon Valley però a Barcelona"

Més enllà del gran guanyador, també han resultat premiades Citibox (compres), EVO Banco (economia, finances i negoci), Ilovepdf (creativitat i productivitat), ABA English: Online English Course (educació i revistes), Wegow (oci i esdeveniments), Just Eat (estil de vida), eCooltra (mobilitat i viatges), Peoople (xarxa social i cites), Top Doctors España (salut i benestar) i Parchís Playspace (joc). 

A tall de recordatori, és important tenir present aquesta estadística que el vicepresident de Chartboost, Pepe Agell, posava de manifest en una entrevista a VIA Empresa"El 43% del temps que ens passem en el telèfon mòbil és en jocs i el 75% dels ingressos de l'App Store són en jocs". 

 
Les millors apps i jocs mòbil del 2018
Infogram

Entre el jurat de The Awards s'ha valorat "l'usabilitat, el disseny, el producte, l'originalitat i el màrqueting". A l'Antiga Grècia, l'àgora era la plaça pública que servia als ciutadans com a lloc de trobada i reunió. Àgora és símbol de "llibertat, democràcia i debat" i ara també de millor app del 2018. 

Més informació
Els 'business angels' d'Esade inverteixen més que mai
Pepe Agell: "Some 43% of the time we spend on our mobiles is on game apps"
eCooltra arrenca a València
Pepe Agell: "El 43% del temps que passem al mòbil és en aplicacions de jocs"
Avui et destaquem
El més llegit