AAM Powertrain quadruplicarà vendes i doblarà plantilla en 4 anys

L'empresa gavanenca dedicada a la fabricació de components de motor celebra el seu 50 aniversari

El president Puigdemont a l'empresa AAB Powertrain El president Puigdemont a l'empresa AAB Powertrain

L'empresa gavanenca AAM Powertrain Barcelona dedicada a la fabricació de components de motor preveu multiplicar per quatre el seu volum de vendres i doblar el nombre de treballadors de la seva plantilla en els pròxims quatre anys, segons ha informat l'empresa en un comunicat amb motiu del seu 50 aniversari.

"La tecnologia ho pot tot, però hi ha coses que faran que empreses com la vostra continuïn fixades al territori, que són les persones", ha assenyalat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, durant la celebració de l'aniversari de la companyia a la població del Baix Llobregat.

El líder de l'executiu català ha aplaudit l'aposta del grup americà American Axle & Manufacturing (AAM), que a l'abril va integrar l'empresa catalana, especialitzada en la producció de components d'amortiment.

L'alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha recalcat que "és una satisfacció que hagi elegit continuar el seu camí a la ciutat, que representa un territori i una comarca de gent treballadora".

De la seva banda, el president d'AAM, Michael K. Simonte, ha assegurat que l'equip humà és el "tresor" de la companyia, que té unes vendes globals de 7.000 milions de dòlars amb aproximadament 25.000 treballadors. Aquesta empresa compta amb el suport de Catalonia Trade & Investment - Acció, l'àrea d'atracció d'inversió estrangera de la Generalitat.

Més informació
Polígons industrials, renovar-se per sobreviure
Els mercats municipals busquen l'estima dels consumidors
Monterosa, un tomàquet amb el gust "tradicional"
Avui et destaquem
El més llegit