CA | ES

Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització de la terminal de Constantí

El concurs s'atorga per 5,98 milions d'euros a la UTE formada per Transfesa, Renfe i Soluciones Logísticas Integradas

Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització de la terminal de Constantí | Europa Press Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització de la terminal de Constantí | Europa Press

Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització de la terminal de transports de mercaderies de Constantí (Tarraongès) a la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Transfesa Logistics, Renfe Mercancías i Soluciones Logísticas Integradas. La licitació és per un període de 8 anys, amb opció a 4 anys més. La terminal de Constantí està dedicada a la càrrega, descàrrega i emmagatzematge de contenidors i disposa d'una superfície aproximada de 60.000 metres quadrats i cinc vies de baix pòrtic. La UTE ha de donar servei de manipulació a les empreses ferroviàries i altres candidats que ho sol·licitin.

Més info: Adif licita les obres d'estructures i accessos de La Sagrera

Les condicions i preus que estableixi la UTE s'han d'adequar la Llei del sector i han de ser públics. També s'haurà d'oferir l'emmagatzematge i dipòsit de contenidors, així com serveis de neteja, reparació, inspecció, facturació i gestió de duanes. També s'encarregarà de les maniobres i operacions sobre el tren si hi ha empreses ferroviàries que ho reclamin.

Més informació
Les obres de la Sagrera s'acosten al 40% d'execució
Adif s'oblida de la Sagrera
Adif i Renfe només executen el 33,5% d’inversions a Catalunya
Avui et destaquem
El més llegit