L'Aeroport de Reus recupera la seva connexió amb Balears

Les tres rutes amb les illes, que portaven des del 2015 sense operacions, tornaran a funcionar el proper 22 de juny

L'aeroport de Reus torna a connextar-se amb Balears i estrenarà una nova ruta cap a Canàries | Europa Press L'aeroport de Reus torna a connextar-se amb Balears i estrenarà una nova ruta cap a Canàries | Europa Press

L'Aeroport de Reus estrenarà aquest dimarts tres connexions amb les Illes Balears, segons ha informat la diputació de Tarragona. Les rutes Reus-Balears portaven sense estar operatives des del 2015, i tornaran a funcionar sis anys després del darrer vol.

El primer viatge serà el mateix dimarts 22, una connexió amb Eivissa que funcionarà dos cops per setmana fins a l'11 de setembre. Dijous 23 retornarà la ruta amb Menorca, amb dos vols setmanals fins a mitjans d'octubre, i dissabte es recuperaran els vols a Mallorca, dos setmanals fins al proper dia 9 d'octubre.

La Diputació considera que, amb la tornada dels vols regulars domèstics després de la pandèmia, la infraestructura reusenca es posiciona com un "motor per la reactivació del sector turístic i l'economia del camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre". Segons ha informat l'aeroport, aquestes connexions se sumaran a la nova línia que unirà Reus amb les Canàries, que començarà a operar l'1 de juliol amb dos vols setmanals durant tot l'any.

Segons la presidenta del patronat de turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, l'obertura d'aquestes noves rutes "facilitarà un nou i important flux de viatgers" procedent de Canàries i Balears cap a Reus i la província de Tarragona.

Més informació
Aeroport del Prat: deures per al nou Govern
Girona i Reus II, fins a 20 milions més de passatgers
Avui et destaquem
El més llegit