Ball de noms als aeroports de Reus, Girona-Costa Brava i Sabadell

Aena nomena Vicent Pallarès, Juan Crespo i José Andrés Domínguez, que començaran a exercir el càrrec a partir del 20 de setembre

Ball de noms als aeroports de Reus, Girona-Costa Brava i Sabadell | ACN Ball de noms als aeroports de Reus, Girona-Costa Brava i Sabadell | ACN

Aena nomena nous directors dels aeroports de Girona-Costa Brava, Reus (Tarragona) i Sabadell (Barcelona): Vicent Pallarès, Juan Crespo i José Andrés Domínguez, respectivament. En un comunicat, el Ministeri de Foment ha informat que els nomenaments tindran efecte a partir del 20 de setembre. Pallarès, actual director de l'Aeroport de Reus, ha estat nomenat nou responsable de l'Aeroport de Girona-Costa Brava en substitució de Lluís Sala Montero, que es jubila.

Més info: Aeroport de Barcelona: per què una terminal satèl·lit?

El nou director és diplomat en Relacions Laborals i llicenciat en Ciències del Treball per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona i ocupa el càrrec de director de l'Aeroport de Reus des del setembre del 2001.

Nous directors a Reus i Sabadell

Crespo assumirà la direcció de l'Aeroport de Reus i cessarà com a director de l'Aeroport de Sabadell, on serà rellevat en el càrrec per José Andrés Domínguez.

El nou director de l'Aeroport de Reus és enginyer en Organització Industrial i enginyer tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i es va incorporar a Aena el 2001, a l'Aeroport de Barcelona, on ha exercit diferents llocs de responsabilitat en el departament d'Enginyeria i Manteniment i com a Executiu de Servei, i des del setembre del 2017 és director de l'Aeroport de Sabadell.

Domínguez és enginyer tècnic Industrial i enginyer superior en Automàtica i Electrònica Industrial per la UPC, i es va incorporar a Aena el 1998, a l'àrea d'Enginyeria i Manteniment de l'aeroport barceloní, on ha exercit diferents responsabilitats i des del setembre del 2008 és responsable del departament de sistemes elèctrics de l'Aeroport de Barcelona.

Més informació
El Prat ja supera els 10 milions de passatgers al març
Els turistes internacionals fan créixer el nombre de passatgers al Prat
L'aeroport de Barcelona tindrà una capacitat per a 70 milions de passatgers el 2026
Avui et destaquem
El més llegit