L’Ajuntament obre les sol·licituds dels ajuts reActivem Barcelona

El consistori dedicarà 8 MEUR a subvencions per a les activitats econòmiques més afectades per la pandèmia

La restauració serà un dels sectors beneficiat pels ajuts reActivem Barcelona | ACN La restauració serà un dels sectors beneficiat pels ajuts reActivem Barcelona | ACN

L'Ajuntament de Barcelona obre el termini de sol·licitud dels ajuts de la segona convocatòria del fons reActivem Barcelona, dedicat a les activitats econòmiques més afectades per les restriccions derivades de la pandèmia. Segons ha informat el consistori, es tracta d'una línia amb un muntant total de 8 milions d'euros adreçada a activitats comercials, de serveis, de restauració, d'oci nocturn i d'allotjaments turístics.

Les empreses o autònoms sol·licitants hauran de presentar un pla d'inversió de com a mínim 20.000 euros. Els ajuts municipals cobriran fins al 50% de les intervencions previstes, amb una prestació màxima de 100.000 euros per cas. El període de sol·licitud de les subvencions estarà obert fins al proper 9 de setembre.

Les actuacions subvencionables, segons l'Ajuntament, són el condicionament dels establiments on es produeixi l'activitat comercial; la millora de l'accessibilitat i la inclusió de persones amb diversitat funcional a l'activitat econòmica; les inversions en maquinària, digitalització i automatització, així com en màrqueting i relació amb els clients; i les mesures de sostenibilitat i equitat.

Més informació
Els ajuts a la solvència empresarial es poden sol·licitar fins el 30 de juliol
La Generalitat obre una línia d’ajuts a empreses d’atraccions i fires
Avui et destaquem
El més llegit