La planta d'Alfrisa
La planta d'Alfrisa

Alfrisa inverteix 8 MEUR per aixecar una nova planta a Polinyà

La companyia especialitzada en peix congelat renovarà també la planta de Barberà del Vallès

Alfrisa, companyia especialitzada en peix congelat, ha invertit 8 milions d'euros per adquirir un terreny de 13.500 metres quadrats i construir una nova planta de 12.000 metres quadrats a Polinyà.

Les obres de la nova fàbrica s'allargaran durant un any i mig, i la instal·lació permetrà emmagatzemar productes fins a -22 graus, comptar amb nous formats i línies d'envasament, així com la renovar la planta de tonyina refrigerada, ha informat aquest dimecres en un comunicat.

Aquesta operació d'inversió, que també comprèn 1,5 milions d'euros en la renovació de la planta de Barberà del Vallès (Barcelona), permetrà a la companyia duplicar la seva facturació en els propers tres anys, la qual cosa representaria passar de 63 a 120 milions.

Actualment, el 35% de les vendes d'Alfrisa procedeixen de fora d'Espanya, i vol aprofitar aquestes inversions per augmentar les vendes a Europa i en la resta del món.

El conseller delegat d'Alfrisa, César Palomares, ha assegurat que volen assumir nous reptes "i convertir la companyia en un operador mundial", i ha avançat que esperen aconseguir una facturació de 120 milions d'euros anuals una vegada la nova planta estigui en marxa.

Més informació
Louis Vuitton obrirà una nova fàbrica a Polinyà
Goded adquireix la planta de Mondi per reactivar-hi l'activitat
Polinyà atrau inversions de l'Índia i Turquia
Avui et destaquem
El més llegit