CA | ES

Ametller Origen és l'empresa del 2018, segons FEPG

La Federació Empresarial del Gran Penedès reconeix la trajectòria de 18 empreses del territori

Els guardonats dels Premis FEPG 2018 | Els guardonats dels Premis FEPG 2018 |

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEPG) ha guardonat la trajectòria de 18 empreses de tres comarques del territori. Al voltant de 400 empresaris, directius i representants institucionals han participat a la gala de lliurament que ha tingut lloc a la Finca Mas Solers, a Sant Pere Ribes. 

La gran premiada és Ametller Origen d'Olèrdola considerada com l'Empresa de l'Any 2018 al Gran Penedès.

Més info: Casa Ametller, l'empresa gran més conciliadora

També destaquen els guardons de la Fundació Privada Sant Antoni Abad (compromís social), Futureco Bioscience (compromís social), Òpera Joies (comerç), Canopack (indústria), Endutex Ibérica (indústria), Ako Electromecànica (innovació), Deixalles i Transports A. Plazas (internacionalització), Sorea (medi ambient), Incognos (nova creació) i Vilarnau (turisme). 

Albert Soler d'Scaparium i Rosa Becerro de FIB Assessors també han sigut premiats a les categories de Jove Emprenedor i Dona Emprenedora, respectivament. 

Alhora, s'ha homenatjat a Comepack Ibérica, Formació i Treball, Futureco Bioscience i Serveis Mèdics Penedès amb motiu del seu 25è aniversari. Encara més, Metalúrgica del Penedès ha celebrat els seus 75 anys. 

Més informació
Sis caves del Penedès creen la marca Corpinnat
El Gran Penedès redueix l'atur en un 34% en 5 anys
Avui et destaquem
El més llegit