L'Anoia posa fil a l'agulla en la millora de les infraestructures

La Unió Empresarial de l'Anoia reprèn el 28 d'octubre la celebració del IV Fòrum Empresarial de l'Anoia, centrat en la mobilitat i el sòl industrial

La Fundació UEA impulsa la transformació econòmica i social de l'Anoia | ACN La Fundació UEA impulsa la transformació econòmica i social de l'Anoia | ACN

La Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) reprèn el proper dimecres dia 28 d'octubre la celebració del IV Fòrum Empresarial de l'Anoia, que havia quedat posposat pel coronavirus. Segons informen en un comunicat, l'acte s'emetrà en directe, mitjançant una plataforma online. En aquest sentit, l'acte girarà al voltant de la presentació del Llibre Blanc d'Infraestructures i Mobilitat de l'Anoia, un informe i una anàlisi sobre les infraestructures i la comarca que té per objecte identificar els punts febles del territori, per tal de buscar alternatives i possibles solucions en aquest àmbit.

L'acte vol ser "una oportunitat per alçar la veu com a territori i fer tot el possible perquè la comarca de l'Anoia sigui un territori competitiu". En aquesta línia, el president de la UEA, Joan Domènech, afirma que “si l'Anoia és competitiva, les empreses també ho seran" i que, per tant, "si estem ben comunicats per carretera i per xarxa ferroviària, comptem amb unes bones infraestructures i un bon servei de transport públic, tot això és vital i ens ajudarà a avançar com a comarca, per millorar la competitivitat empresarial, retenir i captar talent, ser atractius per a noves localitzacions d'activitats industrials i també, per enfortir l'economia anoienca”.

El motiu de la celebració d'aquest tema és donar resposta a una de les demandes més reiterades pel teixit empresarial de l'Anoia, i posar fil a l'agulla per millorar les infraestructures i comunicacions de la comarca, una deficiència que l'Anoia arrossega des de fa anys. Una comarca amb actius importants, però amb temes pendents.

En aquest sentit, Domènech subratlla que “hem d'aconseguir i vetllar perquè l'Anoia tingui una comunicació segura, eficient, saludable, equitativa i sostenible que permeti connectar-nos entre empreses, comarques i serveis”.

Més informació
On som, on anem
La pandèmia fa perdre 23 milions d'euros a les empreses de l'Anoia
Avui et destaquem
El més llegit