Arrossaires del Delta constitueix Nomen Foods per potenciar el seu creixement

La cooperativa crea una nova societat que aglutina el negoci de graneles per a indústria i exportació

La fàbrica d'Arrossaires del Delta La fàbrica d'Arrossaires del Delta

La cooperativa Arrossaires del Delta ha constituït la societat Nomen Foods, que s'encarregarà de la producció i comercialització de les marques Nomen, Bayo i Segadors del Delta, per potenciar el seu creixement.

En un comunicat, aquesta companyia ha justificat la creació d'aquesta societat, que també aglutinarà el negoci de graneles per a indústria i exportació, per reforçar l'activitat cooperativista i per avançar en projectes d'innovació en llavors, varietats, productes ecològics i fomentar l'equilibri amb el medi ambient.

"La cooperativa es dota d'una nova estructura amb l'objectiu d'avançar en nous i ambiciosos reptes concordes al nostre projecte empresarial", ha assenyalat Enric Batlle, director general de Arrossaires del Delta de l'Ebre.

Una vegada que els organismes oficials corresponents aprovin el projecte, Nomen Foods realitzarà una ampliació de capital per la qual 971 productors passaran a tenir al voltant de l'11% del capital, mentre que el 89% restant quedarà en mans de la cooperativa.

La creació de la societat mercantil va ser aprovada per l'assemblea anual de Arrossaires del Delta de L'Ebre a principis de febrer, amb un 98% de vots a favor del projecte de segregació de l'activitat, marques i actius en benefici de la nova filial.

Més informació
L'arròs del Delta factura 35,8 milions d’euros
Avui et destaquem
El més llegit