El fons ASG compra l'hotel Nobu de Barcelona

Encara no es coneixen els detalls i l'import de l'operació que han tancat ASG i l'actual propietari de l'establiment, el grup Selenta

Imatge d'arxiu de l'hotel Nobu de Barcelona, que el fons ASG ha comprat | Europa Press Imatge d'arxiu de l'hotel Nobu de Barcelona, que el fons ASG ha comprat | Europa Press

El mercat immobiliari hoteler de Barcelona ha començat l'any animat. La crisi en què està immers el turisme des de l'arribada de la covid-19 ha despert l'interès de fons d'inversió en comprar hotels. La primera operació de l'any ha arribat a la capital catalana, amb la compra de l'hotel Nobu al grup Selenta per part del fons ASG. El fins ara propietari de l'establiment encara no ha donat a conèixer l'import i els detalls de la transacció. 

L'hotel de cinc estrelles va acabar les obres de rehabilitació a mitjans de l'any passat, però no obrirà fins que s'aixequin les restriccions als viatges a causa del coronavirus. Aquesta reforma ha suposat una inversió de 57 milions d'euros. L'establiment gestionat per Nobu Hospitality compta amb 259 habitacions distribuïdes en 24 pisos.  

Més info: Els fons d’inversió surten a caçar hotels

"Aquesta propietat suposa un referent de l'skyline barceloní i establirà nous estàndards en la limitada oferta d'hotels de cinc estrelles de la Ciutat Comtal", ha assegurat el conseller delegat i fundador d'ASG, Saul Goldstein. Ha afegit que "la nostra estratègia hotelera a Espanya és una magnífica base sobre la qual créixer, ja que busquem assignar part del capital del nostre últim fons a oportunitats molt concretes a tot Europa".  

ASG ja compta amb sis hotels a l'Estat espanyol: tres a Barcelona -a més del Nobu-, el Palacio Solecio de Màlaga i el Hard Rock Madrid. 

Més informació
Mig any d'hotels sense turistes i bars amb menys clients
Joan Carles I, el declivi d'un símbol (l'hotel)
L'hotel Juan Carlos I, a la venda per 1 euro (però amb lletra petita)
Avui et destaquem
El més llegit