L'Associació Àmbit B30 crearà un punt de trobada per connectar societat i innovació

Es crearà una finestra única a on les empreses podran rebre assessorament i interactuar amb d'altres empreses

L'Associació Àmbit B-30 va celebrar el Consell Plenari a Sant Cugat del Vallès |Cedida
L'Associació Àmbit B-30 va celebrar el Consell Plenari a Sant Cugat del Vallès |Cedida

L’Associació Àmbit B30, una agrupació d’institucions públiques i privades de l'entorn de l'autopista B-30, vol fer un pas més per fomentar la innovació i millorar la competitivitat, especialment de les petites i mitjanes empreses, detectant els seus reptes i necessitats a través de la col·laboració i la interacció.

En aquest sentit, en el marc del Consell Plenari celebrat Sant Cugat del Vallès, l’Associació ha anunciat la creació d’una finestra única on les empreses podran rebre assessorament i interactuar amb d’altres empreses per connectar les seves necessitats amb la realitat.

Segons el vicerector d’Innovació i Projectes Estratègics de la UAB, Francisco Javier Lafuente, “amb aquest nou element d’innovació de bases de dades i de treball en xarxa, posem a disposició de les empreses del territori aquells elements d’innovació que els puguin ser útils per a les seves necessitats”.

Objectius de l'associació

D’altres reptes de futur immediat, segons el president de l’Àmbit B-30 i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, seguiran sent “maximitzar esforços perquè l’actuació econòmica, acompanyada de la investigació i la innovació, generi ocupació, així com seguir endavant i potenciar dos dels nostres projectes més importants com són el d’economia circular i el hub B30”.

Monràs va afegir que “un altra qüestió cabdal segueix sent els efectes que estan tenint els canvis de paradigmes sobre la mobilitat, uns efectes que ja estan comportant una diversificació de les inversions”, i en aquest sentit seguiran "atents a l’avançament i la concreció del Pla d’Infraestructures del Vallès”.

Per l’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, l’Associació “és un model a seguir no només per la seva capacitat de promoure la cooperació en xarxa i interconnectar empresa, recerca i administració publica, sinó també pel seu magnífic sistema de treball promovent la proximitat i els consensos dins la diversitat”.

Avui et destaquem
Comentaris